Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint lebukott egy Soros-féle migránstaxiztató szervezet

888.hu

2017.09.26. 16:58

Az olasz Canale 5 végre lebuktatta a migránstaxiztató Save The Children Soros-szervezetet. Videóval bizonyítják, ahogy az embercsempészektõl tucatszámra veszik át a migránsokat.
TRIPOLI, 16:58

Az olasz Canale 5 végre lebuktatta a migránstaxiztató Save The Children Soros-szervezetet. Videóval bizonyítják, ahogy az embercsempészektől tucatszámra veszik át a migránsokat.

A televíziócsatornán futó Matrix című műsor mutatta be azokat a felvételeket, amelyeken az látható, hogy az embercsempészek egy nagy, fából készült csónakról a Save The Children által bérelt hajóra — a Vos Hestiára — hajtják át migránsaikat Líbia partjainál. Az embercsempészek kinézetük alapján arab vagy észak-afrikai származásúak lehetnek. A felvételen látszik, ahogy egyikük fizikailag bántalmazza a fekete-afrikai migránsokat — írja a Breitbart.

A Save The Children ellen a szicíliai Trapani ügyészsége indított vizsgálatot a múlt héten, miután a hajón dolgozó szemtanúk ehhez hasonló esetekről számoltak be, melyeket maga a hajó kapitánya vezényelt. Ugyanezért foglalta le Trapani ügyészsége augusztus elején a Jugend Rettet német — szintén Soros-féle migránstaxiztató — "segélyszervezet" Juventa nevű mentőhajóját. A Soros-szervezet a videofelvételeket egyszerűen hamisnak titulálta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére