Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint a gyerekeiket használják fel a migránsok

888.hu

2020.05.29. 20:33

A Nagy-Britanniába tartó migránsok azzal fenyegetőznek, hogy a tengerbe vetik magukat és gyerekeiket.

Az elmúlt időben a koronavírus-járvány miatt elrendelt határzár sem szegte a migránsok kedvét, hogy csónakkal Franciaországból Nagy-Britanniába utazzanak. Az adatok szerint néhány hónap alatt több mint ezren értek partot a szigetországban, ami Nigel Farage, bevándorlásellenes politikusnál is kiverte a biztosítékot.

A Brexit párt vezetője hetek óta járja a part menti településeket és a La Manche csatornát és tudósít a partra szálló migránsokról.

Legutóbbi videójában például arról beszélt, hogy a francia parti őrség brit vizekre vezetik a migránsokat, hogy ne keljen visszavigyék őket a szárazföldre.

A Breitbart most arról ír a brit The Times cikke alapján, hogy a franciák újabb kifogást találtak arra, hogy miért nem állítják meg a migránsok csónakjait.

Azt állítják, hogy a migránsok azzal fenyegetznek, hogy magukat és gyerekeiket is bevetik a tengerbe, ha a parti őrség hajói túl közel mennek hozzájuk.

Amikor a francia járőrhajók megközelítik a felfújható csónakokat, a migránsok azzal fenyegetőznek, hogy kiugranak vagy bedobják gyermekeiket a vízbe, hogy megakadályozzák a hatóságokat abban, hogy segítsenek nekik – írta a Times újságírója.

A gyerekekkel felhasználása bevett módszere a migránsoknak.

Legutóbb, amikor a görög-török határon tűntek fel ezressével a bevándorlók előkerült egy felvétel, amelyen az látható, ahogy migránsok két kisgyereket ijesztegetnek, ütögetnek, hogy elkezdjenek sírni, majd, amikor már megfelelően „előkészítették” őket, elfutnak kamerák elé, hogy megható képek készülhessenek a síró gyerekekről

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére