Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerõszakolta és áramot vezetett áldozataiba Soros György korábbi alkalmazottja

Sümeghi Lóránt

2017.11.04. 11:38

A korábban hét évig Soros György amerikai tõzsdespekulánsnak dolgozó Howard Rubin befektetési alapkezelõ ellen három nõ indított pert, miután azzal vádolják: a perverz férfi nemcsak megerõszakolta, hanem válogatott módszerekkel meg is kínozta õket.
MANHATTAN, 11:38

A korábban hét évig Soros György amerikai tőzsdespekulánsnak dolgozó Howard Rubin befektetési alapkezelő ellen három nő indított pert, miután azzal vádolják: a perverz férfi nemcsak megerőszakolta, hanem válogatott módszerekkel meg is kínozta őket.

Megerőszakollak, akárcsak a lányomat!"

– üvöltötte két áldozat szerint is Soros György korábbi bizalmasa, amikor 2016-ban elcsábította őket egy manhattani ingatlanba, melynek egy külön, várbörtönhöz hasonló vallatópincéje is volt. Az eredetileg modellként dolgozó lányok elmondták: Howard Rubin nemcsak bedrogozta őket, hanem

az egyikünket addig ütötte ököllel, míg el nem veszítette az eszméletét."

A két brutálisan megerőszakolt lánynak ezután 5 ezer dollár "kompenzációt" ajánlott fel Soros György volt alapkezelője annak érdekében, hogy hallgassanak a történtekről. 

Howard Rubint notórius Wall Street-i cápának tartják, a három gyermekes apa 2008. és 2015. között befektetési alapkezelői igazgatóként dolgozott a szintén hírhedt Soros Györgynek, ezt megelőzően pedig egy laza 377 millió dolláros veszteséget okozott a New York-i székhelyű Merrill Lynch nevű banknak. Karrierjét a Salomon Brothers befektetői banknál kezdte.

A harmadik – szintén modellként dolgozó – áldozatot nem sokkal a korábbi eset után csábította ingatlanába Howard Rubin, akit barátnője társaságában megkötözött és bestiális módon meg is erőszakolt. Az ellene pert indító áldozatok jogi képviselője, Jeremy Saland a történtek kapcsán elmondta:

sem a töménytelen pénz, sem pedig a befolyás nem szolgálhat ilyen férfiak eszközeként a nők megalázásához, bántalmazásához."

Soros György amerikai tőzsdespekuláns volt alkalmazottja egyelőre semmilyen formában nem reagált az őt ért súlyos vádakra, pedig a hírek szerint 27 millió dolláros kártérítési per elé néz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére