Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerõszakolta albérlõit a migráns

888.hu

2018.04.28. 16:00

Mamum Rashid lakbér helyett szexuális együttlétet kért volna albérlõitõl, ám amikor visszautasították, szexuális erõszakot követett el.
LONDON, 16:00

Mamum Rashid lakbér helyett szexuális együttlétet kért volna albérlőitől, ám amikor visszautasították, szexuális erőszakot követett el.

A férfit 18 évnyi börtönre ítélte a brit bíróság, a jelenleg 30 éves Rashid élete végéig rajta marad a veszélyes, erőszakos szexuális bűnözők listáján – írja az Independent.

A migráns elleni vádak igen súlyosak voltak. Öt esetben elkövetett nemi erőszak, egy megkísérelt nemi erőszak, egy megkísérelt erőszakos (szexuális értelemben vett) "behatolás", egy szexuális motivációjú támadás, egy könnyű testi sértés, valamint egy esetben halállal való fenyegetés.

A támadásokat 2016. augusztusa és 2017. májusa között követte el, áldozatai 19 és 29 év közötti nők voltak.

Rashid egy SpareRoom nevű alkalmazáson hirdette kiadó szobáját, a hirdetésben 18 és 45 éves kor közötti nőket keresett albérlőként. A férfi módszere az volt, hogy a kiszemelt nőket a lakására csalta, majd felajánlotta, hogy elengedi a lakbért szexuális szolgáltatásokért cserébe. Amikor az áldozatok nemet mondtak az ajánlatra, akkor a férfi azonnal erőszakoskodni kezdett.

2017. május 6-án egy 19 éves lány jelentkezett a SpareRoom alkalmazáson keresztül a szobabérlésre és még aznap találkoztak is. A lány másnap beköltözött. Rashid még aznap megerőszakolta és közben megfenyegette, hogy megöli, ha szökni próbál vagy ha kihívja a rendőrséget. A migráns végül mégis elengedte a lányt, aki folyamatosan segítségért kiabált és amint a fiatal lány biztonságba került, azonnal értesítette a rendőröket. A migránst a következő napon tartóztatták le.

A rendőrség a SpareRoom dolgozóinak segítségével kapcsolatba lépett Rashid korábbi "ügyfeleivel", összesen 3000 emberrel, akik közül még ketten jelezték, hogy a férfi őket is megerőszakolta.

A migráns telefonját átvizsgálva a rendőrség kiderítette, hogy volt még egy áldozat.

Rashid következetesen tagadta a vádakat, ám három áldozata a vallomásukon kívül konkrét bizonyítékokat is tudott mutatni, így a férfi hosszú időre rács mögé kerül

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére