Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megálljt parancsolnak a katolikusok a genderideológiának

Forisek Ádám

2018.03.11. 19:00

Az Egyesült Királyság papokból és diakónusokból álló szövetsége, a Katolikus Klérus Testvérisége (Confraternity of Catholic Clergy) közleményt adott ki, amely szerint õk kiállnak a genderideológiával szemben.
LONDON, 19:00

Az Egyesült Királyság papokból és diakónusokból álló szövetsége, a Katolikus Klérus Testvérisége (Confraternity of Catholic Clergy) közleményt adott ki, amely szerint ők kiállnak a genderideológiával szemben.

Közleményében a testvériség arról ír, hogy minden emberi lény test és lélek egysége, egyetlen önazonosságot alkotva. Az írásban hangsúlyozzák: előfordulhat, hogy kialakulnak testi fogyatékosságok, akár a nemi szerveket illetően is, ám ez távolról sem egyezik meg a genderideológiával. Utóbbi ugyanis azt állítja, lelkünk, pszichés és lelki adottságaink határozzák meg nemünket.

A közleményre elsősorban azért volt égető szükség, mert a genderizmus elképesztő méreteket öltött a keresztény világon belül. Az anglikán egyház transzneműek felé történő nyitásáról mi is számos alkalommal írtunk, s nemrégiben arról, hogy újabban a Skót Egyház (Church of Scotland) is a genderideológia felé kacsingat. Az egyház egy 30 oldalas kiskönyvben „érzékenyíti” lelkészeit, az anyagban többek között azt olvashatjuk, hogy a Miatyánk túlságosan patriarchális, és ideje lenne XXI. századivá tenni.

Anglikán egyház: a gyerekek próbáljanak ki annyi identitást, amennyit csak akarnak

Az anglikán egyház hivatalos véleménye szerint az egyházi iskolákban a tanulók bármilyen gendert választhatnak maguknak, és emiatt semmilyen megbélyegzés nem érheti őket.

A Katolikus Klérus Testvérisége szerint azonban a megoldás inkább abban rejlik, ha a transzneműeknek segítséget nyújtunk, és megoldjuk azokat az érzelmi és szociális kérdéseket, amelyek miatt nehezen fogadják el saját nemüket.

Különösen azért hangsúlyozzák az őszinteséget a katolikusok, mert a legtöbb transznemű a nemváltoztatás után sem talál boldogságot, és akár a szellemi egészségre is káros hatással lehet egy ilyen sorsfordító döntés – különös tekintettel arra, ha már tinédzsereket, gyerekeket is összezavar a genderlobbi.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Így lézengtek a „tömegek” az előválasztáson

Így lézengtek a „tömegek” az előválasztáson

Képeken mutatjuk be az ellenzék előválasztását, amelyet azonban mi inkább a nevén nevezünk. Lássuk az ellenzék újabb cicaharcát!

Pokolgéppel akarták likvidálni Heinz-Christian Strachét és családját

Pokolgéppel akarták likvidálni Heinz-Christian Strachét és családját

Az osztrák sajtó szerint pokolgépes merényletet terveztek még hivatali ideje alatt Heinz-Christian Strache korábbi alkancellár és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) volt elnöke, valamint családja ellen Ausztriában.

Egész Európa megszenvedi a jelenlegi hőhullámot

Egész Európa megszenvedi a jelenlegi hőhullámot

Az elmúlt napokban tapasztalt rekkenő hőséget nemcsak itthon nehéz elviselni, hanem egész Európában.

Észak-afrikaiak erőszakoltak meg egy nőt Milánóban

Észak-afrikaiak erőszakoltak meg egy nőt Milánóban

Rendőrségi források szerint migránsok kifosztottak és csoportosan megerőszakoltak egy brit turistát Olaszország második legnagyobb városában, Milánóban.

Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan

Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan

Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szinte szóról szóra ugyanazt a beszédet mondta el a 2020-as költségvetés kapcsán a parlamentben, mint amit 2017-ben mondott el.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére