Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megállíthatatlanul terjed a koronavírus a francia no-go zónákban, Észak-Párizsban egy hét alatt 62 százalékkal nőtt a napi elhalálozások száma

Békési Marcell

2020.04.05. 12:15

Annak ellenére, hogy az egész országban már mérséklődik a járvány terjedése a kijárási tilalomnak köszönhetően. A hatóságok tehetetlenek.

Pénteken terjedt szét a közösségi médiában a videó, ahol egy berlini mecset körül gyűlik össze egy nagyobb csoport közel-keleti származású bevándorló, és hangosan tafsirozik és allahuakbarozik, miközben kijárási tilalom van.

És ez nem egyedüli Európában, válaszvideókban bemutattak ír, francia és angol mecseteket is, valamint előkerültek felvételek no-go zónákból is, amin jól látszik, hogy ezekben az életet nem tudta leállítani a koronavírus, az emberek ugyanúgy lófrálnak, végzik a dolgukat.

Úgy tűnik, hogy ez meg is hozta az eredményét: Saine-Saint-Denisben, Párizs egyik – jogilag külön településként igazgatott – 1,8 millió fős külvárosában dupla olyan sebességgel nőtt a halálesetek száma, mint magában Párizsban, beleértve egyébként a város többi no-go zónák által tarkított részeit is.

A francia statisztikai hivatal (INSEE) által közzétett részletes adatok alapján egyértelműen kirajzolódik az, amit már eddig is sejteni lehetett:

azonos népsűrűségű területeket összevetve az iszlám által lakott területeken továbbra is exponenciálisan terjed a vírus, míg a fehérek által lakott régiókban már március vége óta mérséklődik.

Seine-Saint-Denis tehát nem az egyetlen, csak a sok közül a leglátványosabb, és nem meglepő módon a hivatalos adatok alapján a második legkevésbé fehér francia régió.

Így néz ki egy kijárási tilalom, ahol fehéreknek még egy bevásárláshoz is pecsétes kérvényt kell írniuk.

Ezen a listán a második helyen szerepel Val-d’Oise, ahol lakosságarányosan a legtöbb muszlim fiatal él.

A fentiek fényében az ember fejében felmerül, hogy vajon Svédországban tényleg tudatosan hagytak fel a koronavírus elleni küzdelemmel, vagy csak annyi történt, hogy az egész ország egyetlen hatalmas Seine-Saint-Denis-vé változott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Uniós biztos: Magyarországon rendben zajlottak a választások

Úgy néz ki még Brüsszelben sem találtak fogást választásokon.

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére