Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még Obama orvosa is kognitív vizsgálatnak vetné alá Bident

888.hu

2022.02.26. 09:45

Ronny Jackson volt fehér házi orvos, aki az Obama- és a Trump-kormányzat alatt is ebben a szerepkörben szolgált, szerdán azt mondta, hogy Joe Biden elnöknek azonnali kognitív vizsgálatra van szüksége, mert „jelenleg nem alkalmas arra, hogy az elnökünk legyen”.

 

Ronny Jackson, volt fehér házi orvos megjegyzései azután hangzottak el, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a kora reggeli órákban teljes körű inváziót indított Ukrajnában.

 

Az egész ország látja, hogy mentális kognitív problémái már több mint egy éve megmutatkoznak, és a legtöbb ember számára tényleg nem kérdéses, hogy valami baj van vele, hogy kognitívan már nem ugyanaz, mint régen, és szerintem jelenleg nem alkalmas arra, hogy az elnökünk legyen”

– mondta Jackson egy interjúban.

 

Fáradtnak, gyengének, zavarodottnak, összefüggéstelennek tűnik, és ez a gyengeség üzenetét küldi az egész világnak, és vannak akik ezt kihasználják”.

 

„40 évnyi felvétele van, visszamehetünk és megnézhetjük ezt az embert, szóval nem mintha nem lenne mihez hasonlítanunk” – mondta Jackson. „Visszamehetsz és megnézheted, mindig is voltak baklövései, mindig is voltak botlásai, de ilyeneket még soha nem csinált. Ez valami más. Ezek nem baklövések... Ez valami sokkal komolyabb dolog.”

 

Jackson azt mondta, hogy Biden mentális alkalmassága a hivatalra, vagy annak hiánya „teljes mértékben megmutatkozott az afganisztáni bukás során is”,

és hogy ez „még több amerikai halálát okozhatja” és „végső soron háborúba sodorhat minket a vezetői képességek hiánya miatt” –írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére