Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még nem tudni, mikor és hol lesz a Putyin-Trump-csúcstalálkozó

Nagy Gábor

2018.03.21. 17:30

Noha telefonbeszélgetésük során mind Vlagyimir Putyin orosz, mind Donald Trump amerikai elnök egyetértett abban, hogy a problémás kérdések száma szükségessé tesz egy csúcstalálkozót, annak sem az idõpontjáról, sem a helyszínérõl nem született megállapodás.
MOSZKVA, 17:30

Noha telefonbeszélgetésük során mind Vlagyimir Putyin orosz, mind Donald Trump amerikai elnök egyetértett abban, hogy a problémás kérdések száma szükségessé tesz egy csúcstalálkozót, annak sem az időpontjáról, sem a helyszínéről nem született megállapodás.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán újságíróknak elmondta:

Putyin és Trump abban állapodtak meg, hogy kezdődjön meg a találkozó előkészítése, melynek szükségességét mind az orosz, mind az amerikai elnök megerősítette.

Megállapodtak abban, hogy megbízzák a diplomáciai tárcák vezetőit – ez amerikai részről Mike Pompeo kinevezett külügyminisztert érinti –, hogy kapcsolatba lépjenek egymással és kezdjék meg a szervezést.

Peszkov szerint a két vezető egyetértett abban, hogy nem kívánatos a fegyverkezési verseny Oroszország és az Egyesült Államok között. A Kreml szóvivője konstruktívnak és gyakorlatinak nevezte Putyin és Trump telefonbeszélgetését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére