Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meg kellett mûteni a német lányt, olyan kegyetlenül megerõszakolta a szír migráns

Bokor Gábor

2018.06.02. 08:55

Egész Chemnitz városát sokkolta a hír, hogy az egyik 15 éves helyi lányt brutálisan megerõszakolta egy szíriai menedékkérõ. A lány olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy azonnal meg kellett mûteni.
CHEMNITZ, 08:55

Egész Chemnitz városát sokkolta a hír, hogy az egyik 15 éves helyi lányt brutálisan megerőszakolta egy szíriai menedékkérő. A lány olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy azonnal meg kellett műteni.

A Facebookon írt rá a migráns a fiatal német lányra, majd addig beszélgetett vele, míg elnyerte a bizalmát és felhívta a lakásába. A jelentések szerint délután fél kettő körül a pincében támadta meg a bevándorló az áldozatát, megerőszakolta és súlyosan megsebesítette. Később távozott a helyszínről.

A kiskorúak otthonában lakó lány végül haza tudott menni és értesítette a gondozóját, aki azonnal hívta a mentőket. A lányt kórházba szállították és azonnal meg is műtötték.

Én csak annyit hallottam, hogy veszekedtek. Lehet, hogy meg is verte. Be kell valljam, nem hívtam a rendőröket"

– mondta a szír migráns szomszédja.

Kiderült, hogy a 18 éves bevándorló három éve érkezett Szíriából Németországba és rögtön be is adta a menedékkérelmét. A rendőrök számára nem volt ismeretlen a támadó, hiszen már volt dolguk vele korábban, azonban azok nem voltak súlyos bűncselekmények.

A főügyész bejelentette, hogy a migránst az otthonába elfogták és letartóztatták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére