Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meg akarták mérgezni Trumpot

Forisek Ádám

2018.10.03. 07:10

Halálos mérget küldtek Washingtonba. Donald Trump elnök, James Mattis védelmi miniszter, valamint John Richardson admirális, a tengerészeti hadmûveletek irányítója volt a célpont.
WASHINGTON, 7:10

Halálos mérget küldtek Washingtonba. Donald Trump elnök, James Mattis védelmi miniszter, valamint John Richardson admirális, a tengerészeti hadműveletek irányítója volt a célpont.

Ricint tartalmazó borítékot küldtek Donald Trump amerikai elnöknek a Fehér Ház biztonsági szolgálata szerint. Két további levél is érkezett a Pentagonba, amelynek James Mattis védelmi miniszter és John Richardson admirális volt a címzettje.

Mind a Fehér Házba, mind a védelmi minisztériumba hétfőn küldték a rendkívül erős mérget tartalmazó borítékokat. Mindhárom levelet a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szakemberei elemzik, feltételezések szerint a Fehér Házba küldött levelek kapcsolatban állhatnak a minisztériumba érkezett borítékokkal.

A leveleket még időben kiszűrték, így sem az elnöki hivatalban, sem a Pentagonban nem történt tragédia.

Kedden azonban a Fox televízió azt jelentette, hogy Ted Cruz texasi republikánus szenátor houstoni irodájába szintén gyanús fehér port tartalmazó levelek érkeztek, két embert kórházba is vittek. A hatóságok azonban nem adtak tájékoztatást a fehér por mibenlétéről.

A ricin rendkívül erős méreg, a biológiai fegyverek egyik hagyományos hatóanyaga. A szervezetbe jutva fulladást, hányást és belső vérzéseket okoz, végső soron halálhoz vezethet. A halálos dózis minimuma emberben mindössze 500 mikrogramm körüli.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére