Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még a végén kiderül, hogy Obama is Soros György csicskája

888.hu

2020.02.18. 12:35

Soros György kérésére rendelhetett el FBI-nyomozást Barack Obama volt amerikai elnök: A Harvard Egyetem jogi karának professzor emeritusa, Alan Dershowitz beszélt arról a Breitbart Newsnak adott interjújában, hogy a volt elnök Soros György kérésének tett eleget, amikor elrendelt egy nyomozást valaki ellen. Dershowitz az interjúban nem nevezte meg, hogy kiről is van szó pontosan, de azt mondta, ez előbb-utóbb kiderül, neki pedig bizonyítékai is vannak.

Dershowitz az interjúban elmondta:

Olyan információk vannak a birtokomban, amik bizonyítják, hogy az Obama-adminisztráció idején az elnök Soros György kérésére személyesen kérte az FBI-t, hogy indítson vizsgálatot valaki ellen.

Dershowitz szerint nem ritka, hogy politikán kívüli emberek suttognak elnökök fülébe, irányítva ezzel a döntéseiket. „Nem helyes, de nem ritka jelenségről van szó” – mondta. Dershowitz Sorost, Obama közeli szövetségesének nevezte.

Dershowitz interjújának előzménye, hogy múlt csütörtökön William Barr amerikai igazságügyi miniszter nyilvánosan kérte Donald Trumpot, hogy ne nagyon tweetelgessen az Igazságügyi Minisztériummal kapcsolatos ügyekről – mivel Trump „szörnyű és nagyon igazságtalan helyzetnek” és „az igazságszolgáltatás tévedésének” nevezte tweetjében az ügyészek által Roger Stone, korábbi elnöki tanácsadó ügyében kért büntetést. Dershowitz az interjúban erre reagált először, szerinte „a demokrata Kennedy-adminisztráció idején is ellenőrizte a Fehér Ház az Igazságügyi Minisztériumot, és nem hiszem, hogy akkoriban nagyon sok liberális professzor vitatta volna ezt a gyakorlatot”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére