Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába

888.hu

2022.02.25. 16:30

Gyurcsány jelöltje egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába, tehát kiderült, hogy megint összevissza beszél.

 

Az Origo beszámolója szerint Márki-Zay Péter ismét meggondolatlanul beszél, amikor az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban egyik nap azt mondja, hogy küldene magyar katonákat és fegyvereket Ukrajnába, másnap viszont már mást mond.

Márki-Zay Péter és a baloldal sokadjára ragadtatja el magát, és felelőtlen kijelentéseket tesznek az ukrajnai háborús konfliktus kapcsán.

Márki-Zay Péter most lelepleződött, mert

egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába.

Gyurcsány jelöltje azt mondta a német Der Tagesspiegelnek:

Néhány héttel ezelőtt még azt mondtam, mi is támogatjuk a békés, közös érdekeken alapuló gazdasági és kulturális együttműködést Oroszországgal. Nos, ez a jelenlegi válsággal megváltozott. Természetesen Magyarországnak, mint NATO- és EU-tagnak, csatlakoznia kell minden Oroszország elleni szankcióhoz. Ez elvi kérdés – még akkor is, ha ez gazdaságilag árt nekünk. A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU e mellett döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.”

 

Márki-Zay egyik nap ezt, másik nap azt mondja.

Márki-Zay Péter elragadtatta magát, és a probléma ebben az, hogy ez már a sokadik ilyen elragadtatása. Ha egy ilyen ember lenne Magyarország miniszterelnöke, akkor könnyen belekeveredhetnénk egy háborús konfliktusba az ő hozzá nem értése miatt – mondta el Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója az Origónak adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy a baloldal katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába.

Márki-Zay Pétertől megszokhattuk már a felelőtlen kijelentéseket.

Emlékezzünk milyen vehemensen támadta a rezsicsökkentést, az árstopot vagy épp a 13. havi nyugdíj visszavezetését.

 

A baloldal nincs a helyzet magaslatán.

Azt követelik többek között, hogy Magyarország függessze fel a Paks II. beruházás engedélyezési eljárását.

A baloldal nincs tisztában a felelőtlen kijelentéseinek súlyával, hiszen

miközben Nyugat-Európában egy nap alatt 50 százalékkal emelkedett a gáz ára, ehhez képest Magyarországon a rezsicsökkentett árat fizetjük.

Miközben a baloldal háborúba sodorhatja az országot, Orbán Viktor miniszterelnök egyértelműen fogalmazott. A kormányfő a Facebook-oldalán számolt be az éjjel fél háromkor véget ért EU-csúcsról. A miniszterelnök azt mondta:

Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére