Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már kutatás is bizonyítja, hogy a baloldaliak életképtelenek

888.hu

2017.02.08. 21:28

Egy német felmérés szerint a berlini baloldali aktivisták 92 százaléka a szüleinél él, harmaduknak pedig nincs állása.
BERLIN, 21:28

Egy német felmérés szerint a berlini baloldali aktivisták 92 százaléka a szüleinél él, harmaduknak pedig nincs állása.

A kutatás során 873 aktivistát vizsgáltak 2003-tól egészen 2013-ig. A vizsgált személyek 84 százaléka férfi, 73 százaléka pedig a 18 és 29 év közötti korosztályt erősíti.

A felmérés szerint minden harmadik baloldali munkanélküli, 92 százalékuk pedig szüleivel él. Érdekesség, hogy ha a bűncselekményeket nézzük, öt esetben négyet rendőrök ellen követtek el a berlini balosok. 2009-től 2013-ig bezárólag összesen tizenegy alkalommal kíséreltek meg emberölést az aktivisták.

A felmérés egyik pikantériája, hogy a baloldali érzelmű emberek a hálószobában is sokkal silányabb életet élnek – hívja fel rá a figyelmet a Breitbart.

A németországi jobboldaliak 77 százaléka elégedett a szexuális életével, míg a baloldaliaknál ez az arány csak 71 százalék.

A tavaly szeptemberben közölt, YouGov által készült kutatásban öt ország szerepelt (Svédország, Németország, Franciaország, Dánia és Nagy-Britannia), és az eredmény szerint a jobboldali embereknél magasabb a szexuális elégedettség aránya, míg baloldaliaknál alacsonyabb.

Természetesen ez nem ok-okozati összefüggés. Ha valaki jobboldali nézeteket kezd vallani, nem lesz boldogabb a hálószobában, ettől függetlenül azonban a kutatás alapján úgy tűnik, hogy bizonyos politikai sztereotípiák igaznak minősülnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Akinek még nem sikerült ma egy jót nevetnie, arról Dobrevék gondoskodnak. Tessék: megtartották az első árnyékkormányülést a ma kezdődő parlament ősz ülésszaka előtt. Ott volt mindenki. A Jó, a Rossz és a Csúf. Ja nem, a Jó hiányzott.

Rendet rakott az ellenzéki fejekben a miniszterelnök

A magyar kormányfő a pártok frakcióvezetőinek beszédére reagált a parlament hétfői ülésén.

24.hu: A baloldal kampányát Amerikából finanszírozták

Csaknem kétmilliárd forint érkezett 2022 első felében Márki-Zay Péter mozgalmához az Egyesült Államokból – írja a baloldali 24.hu nevű portál. A lap kifejti, milyen szerepe lehetett Karácsony tanácsadójának az amerikai pénzek megszerzésénél.

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Orbán Viktor: A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket a szankciókról

Európában elsőként, Magyarországon megkérdezzük az emberek véleményét a szankciókról – mondta napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben Orbán Viktor miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére