Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már házas volt az a menyasszony, akinek a vőlegényét az esküvő napján vitte el a bevándorlási hivatal

Pörge Béla

2019.04.08. 19:18

Napok óta egész Ausztriát foglalkoztatja az eset: percekkel a házasságkötés elõtt vittek el egy gambiai migránst a hatóságok, mivel nem voltak rendben a papírja. Az ügy azonban hétfõn érdekes fordulatot vett!

Még a múlt héten történt, hogy Salzburgban az osztrák bevándorlási hivatal emberei az esküvőjéről vittek el egy migránst. A férfit persze korábban már többször is beidézték Bécsbe, hogy rendezze a papírjait, különben kitoloncolják. A migráns nem reagált a hatóság felszólításaira, ennek meg is lett az eredménye.

Sokan felháborodtak a történteken, mondván, nem az esküvőről kellett volna elvinni a gambiai férfit. Többen viszont kiálltak a hatóság kemény fellépése mellett, például Heinz-Christian Strache alkancellár is, aki szerint örömteli, hogy egy esküvő sem gátolja meg a bevándorlási hivatal munkáját.

A gambiai férfit Olaszországba fogják vinni, mert ott lépett először az EU területére. A menyasszonya is ott ismerte meg, az ő kedvéért költözött Ausztriába a bevándorló – idézi a Kronen Zeitung a nő ügyvédjét.

Az esküvő megvalósulásával kapcsolatban azonban nem ez volt az egyetlen probléma!

A menyasszony, Susanne B. papíron ugyanis még mindig házas. A nő 2016-ban házasodott össze egy nigériai férfival, akivel közös gyermekeket is neveltek. A nigériai férfi aztán otthagyta feleségét még abban az évben, a válást hivatalosan viszont még azóta sem mondták ki. Susanne B. tehát úgy akart hozzámenni a gambiai migránshoz, hogy még mindig házas egy nigériai férfival.

A salzburgi bíróság az ügyben feljelentést tett kettős házasságra irányuló kísérlet miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére