Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Európában is megjelent a keresztényellenesség

888.hu - MTI

2020.11.03. 10:53

Keresztényellenes támadásokat hajtottak végre Európában iszlamisták és nyugati liberális anarchista mozgalmak – mondta az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár.

Azbej Tristan közölte:

Franciaországban és Ausztriában iszlamisták támadták a keresztényeket, míg a baloldali mozgalmak Lengyelországtól az Egyesült Államokon keresztül egészen Chiléig „fizikai agressziót” hajtottak végre keresztény intézmények és emberek ellen.

Hangsúlyozta, hogy a magyar kormány szerint a migráció veszélyes, hiszen azzal érkezhetett Európába az erőszakos iszlamizmus, amit meg kell állítani.

Európának és az európai politikusoknak is vissza kel találniuk a hagyományos európai, vagyis keresztény értékekhez, nem szabad az „eszmesemlegesség” világában feloldódni, mert azzal a kultúránkat szolgáltatjuk ki egy erőszakosan terjeszkedő másik kultúrkörnek – vélekedett.

Azbej Tristan hozzátette, épeszű ember nem állíthatja azt, hogy minden muszlim terrorista, az iszlamisták egy kisebbség, de az elmúlt hetek tapasztalatai alapján egy „halálos kisebbség”.

Mi attól tartunk, hogy több nyugati ország, ahol a párhuzamos társadalmak már megjelentek, elkésett, de a keresztény kultúra védelmével kapcsolatban és az Európai Unió határainak védelmében továbbra is számíthatnak Magyarországra”

– fogalmazott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére