Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már duplán ki kellett volna toloncolni azt a migránst, aki Allahot éltetve támadt a rendőrökre

Zelenka Dóra

2019.04.24. 17:00

Neki sem sikerült integrálódni.

Letartóztatták azt a 26 éves szenegáli migránst, aki egy vascsővel támadt rá két rendőrre Torinóban. A támadó az Allah akbar! felkiáltással rontott rá az olasz tisztekre – írja az Il Giornale.

A lap megtudta, hogy az illegális bevándorló márciusban már egyszer egy hasonló támadást is végrehajtott.

A márciusi attakot követően a helyi ügyész azonban szorgalmazta a migráns szabadon bocsátását. Ezek után el is engedték annak ellenére, hogy

már korábban két kitoloncolási értesítést is kapott, amely előírta, hogy el kell hagynia Olaszországot.

Az olasz rendőrök egyesületének vezetője az esettel kapcsolatban a rendőrök elleni erőszak egyre növekvő tendenciájáról beszélt.

Az elmúlt hetekben fokozódott az erőszaktevések száma. Egyáltalán nem elfogadható dolog az, hogy befogadunk és védelmet adunk olyanoknak, akik képesek meggyilkolni egy egyszerű állampolgárt vagy egy rendőrt"

– mondta Pietro Di Lorenzo.

Elmondta: ezek az illegális bevándorlók által elkövetett támadások a félelem és a rendőrség iránti tisztelet hiánya miatt történnek meg.

Nem ez volt az első eset, hogy migráns rontott rá a hatóság embereire. Hasonló támadás ért tiszteket, mikor egy guineai migráns késsel rontott rájuk, miközben azt kiabálta, hogy Allahért akar meghalni. Szintén hasonló eset történt tavaly Pisa városában is. A turisták által is közkedvelt városban egy szenegáli migránsokból álló csapat támadt a rendőrökre.

Matteo Salvini belügyminiszter akkor úgy nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, hogy legfőbb célja az illegális bevándorlók kiutasítása, valamint a városok teljes körű biztonságának garantálása.

Idén egyébként csaknem 95 százalékkal csökkent az Olaszországba érkező migránsok száma, köszönhetően főként a bevándorlásellenes belügyminiszternek. Matteo Salvini továbbra is kiáll a bevándorlás megállítása mellett és kijelentette: az ország kikötői zárva maradnak a migránstaxik előtt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére