Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az osztrákok is szabadulnának a migránsoktól

Bokor Gábor

2016.07.14. 17:28

Már Wolfgang Sobotka, osztrák belügyminiszter szerint is rossz döntés minden bevándorlónak munkavállalási engedélyt adni.
BÉCS, 17:28

Már Wolfgang Sobotka, osztrák belügyminiszter szerint is rossz döntés minden bevándorlónak munkavállalási engedélyt adni.

Wolfgang Sobotka, osztrák belügyminiszter elutasította, és elképzelhetetlennek nevezte azt, az Európai Bizottság által kreált javaslatot, amely alapján az Európai Unió tagállamainak hat hónappal a menedékkérelem benyújtása után minden bevándorlónak munkavállalási engedélyt kéne adnia.  

Ez egy átgondolatlan és kivitelezhetetlen törvény lenne, ha bevezetnék. Ausztria munkaerőpiaca nem lenne képes ennyi embert elnyelni." 

– fogalmazott a belügyminiszter. 

Sobotka szerint nem szabad hagyni, hogy a migránsok munkához jussanak, hisz az unió számos országa szenved a magas munkanélküliségtől, ezért először saját állampolgárainak kellene munkát biztosítani. 

Az alpesi országba a bő egy éve tartó migránsáradat során több mint 90,000 menekültkérelmet adtak be. Ausztria ismét bevezette a határellenőrzést az ország déli részén, hisz a legtöbb illegális bevándorló Szlovénia és Olaszország felől érkezett az országba. 

 (RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére