Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az NBC műsorvezetője is megkérdőjelezi Biden vezetői képességeit

888.hu

2021.09.20. 11:00

Chuck Todd, az NBC News műsorvezetője a hétvégén két különböző adásban is azt mondta, hogy Joe Biden elnök komoly hitelességi válsággal néz szembe, mivel több politikai botrány is kormányzásának ideje alatt robbant ki. 

 

Újabb migránsválság van a texasi határnál, ahol több mint 10 ezer haiti él egyre rosszabb körülmények között”

– mondta Chuck Todd, a baloldali NBC News műsorvezetője. „Emellett az amerikai hadseregnek be kellett ismernie, hogy a 13 katona megölésére válaszul Kabulban végrehajtott rakétacsapása is hiba volt, és hogy akár 10 ártatlan civilt is megöltek. Aztán ott van az ügy Franciaországgal, amely annyira dühös lett, amiért az USA szabotálta a tengeralattjáró-üzletüket Ausztráliával, hogy visszahívták a nagykövetüket” – sorolta Bidennel kapcsolatos kifogásait a műsorvezető, amiről először a Daily Wire írt.

Chuck Toddot egy másik interjúban arról kérdezték, hogy mit vár, mit fog mondani Biden kedden az ENSZ-ben. Todd így válaszolt:

Nos, nézze, szerintem elég nagy hitelességi válságban van Biden, mert ezek a problémák az után jelentkeztek, hogy korábban az ellenkezőjét állította.”

 

Egy év sem telt el az amerikai választások óta, és már két nagy baloldali televízió is kihátrált a problémákat és botrányokat generáló Biden-adminisztráció mögül.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére