Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Angelina Jolie is Bident hibáztatja az afganisztáni káoszért

888.hu

2021.08.27. 22:00

A Time magazinnak nyilatkozott a Angelina Jolie színésznő, aki szerint szégyen az ami most Afganisztánban történik.

 

Visszataszító azt látni, ahogy az afgánok ismét elvándorolnak az országukon eluralkodó félelem és bizonytalanság miatt. Ennyi időt és pénzt költeni, vért ontani és életeket elveszíteni, hogy aztán idáig jussunk, szinte felfoghatatlan kudarc.

Évtizedek óta látni, hogy az afgán menekülteket – akik a világ legtehetségesebb emberei közé tartoznak – teherként kezelik. Tudva, hogy ha lennének eszközeik, mennyi mindent megtennének magukért. És találkozni annyi nővel és lánnyal, akik nemcsak akarták az oktatást, hanem harcoltak is érte. Mint mások, akik elkötelezettek az ügy iránt, én sem fogok elfordulni tőlük” – mondta Angelina Jolie.

Bármi legyen is a véleménye valakinek az afganisztáni háborúról, valószínűleg egy dologban egyetérthetünk: nem lett volna szabad így végződnie„

– írta meg a Mandiner.

„Szövetségeseink joggal vannak felháborodva, és okolják az Egyesült Államokat az egyoldalú kivonulás kudarcáért, amely miatt elszállt a lehetősége egy összehangolt kivonulási terv végrehajtásának és hogy az országban elért eredmények egy részét meg lehessen tartani.” – nyilatkozott a színésznő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére