Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a lengyel igazságszolgáltatást is behálózta az LMBTQ-lobbi

Horváth Tamás

2019.07.26. 14:28

Amerikai nyomásra természetesen.

Rég nem látott sivalkodáscunami zúdult lengyel barátainkra, miután a konzervatív Gazeta Polska hetilap a múlt héten bejelentette, hogy az e heti számhoz ajándék, „LGBT-mentes övezet” feliratú matricákat kapnak az olvasók.

A lap a Twitteren mutatta be a szóban forgó darabot, melyen a feljebb említett szöveg mellett egy fekete kereszttel áthúzott szivárványos zászló látható.

Mondani sem kell, hogy a homoszexuális lobbi agitátorai egyből támadásba lendültek, a szokásos „jogvédő” gittegyletek mellett Lengyelország amerikai nagykövete és Varsó bevándorláspárti alpolgármestere is felszólalt a matricák ellen.

Utóbbi ráadásul egy kicsit túltolta a biciklit, és egy érdekes történelmi párhuzammal állt elő.

A német fasiszták zsidómentes övezeteket hoztak létre. Amint láthatjuk, ennek a hagyománynak követői is vannak, most éppen Lengyelországban

– írta a politikus.

A Gazeta Polska azonban nem futamodott meg, a hetente 110 ezer példányszámban megjelenő médium szerkesztője válaszában azt írta,

attól, hogy valaki melegjogi aktivista, még nem lesz toleránsabb.

Dacára annak, hogy a lengyel kormánypárt, a Jaroslaw Kaczynski által vezetett Jog és Igazságosság (PiS) konzekvensen a homoszexuális lobbival szemben, a keresztény értékek mellett határozza meg önmagát, a matricák tiltólistára kerültek. Ennek oka, hogy a lengyel bíróság egy melegjogi aktivista feljelentése alapján úgy döntött, hogy a Gazeta Polskának be kell szüntetnie a matricák osztogatását.

A döntés a lap e heti számát nem érinti, így az továbbra is kapható az újságárusoknál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére