Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már gyerekkorban megkezdik a liberális agymosást az amerikai iskolákban

B. F.

2020.11.05. 17:20

A kereszténység, a hazaszeretet, valamint a család értékeit akarják aláásni.

Alex Newman újságíró a V4NA-nak adott interjúban beszélt arról, hogy hogyan irtja ki a liberális ideológia a több ezer éves európai-keresztény kulturális értékeket a fiatal generációkból.

Newman évek óta tanulmányozza az Egyesült Államok oktatási rendszerét, amelyről könyvet is írt Az oktatók bűnei: Hogyan használják az utópisták a kormányzati iskolákat arra, hogy tönkretegyék Amerika gyermekeit (Crimes of the Educators: How Utopians Are Using Government Schools to Destroy America's Children) címmel.

Newman továbbá a civilizáció öngyilkosságának nevezte, ha a gyerekek azt tanulják, hogy vessék meg országukat, történelmüket, kultúrájukat, államalapítóikat titulálják bűnözőknek vagy éppen népirtó szörnyetegeknek.

A jelenségre egy korábbi beszédében Donald Trump is felhívta a figyelmet, amiért aztán a demokraták össztüzébe került. Sőt, a haladók nem álltak meg itt, még a beszéd helyszínét, az ikonikus Mount Rushmore-t is rasszistának nevezték.

(Erről mi is írtunk júniusban, itt tudjátok elolvasni.)

No, de vissza az eredeti témához: a V4NA-nak nyilatkozó Alex Newman beszélt arról a kommunista forradalomról is, amely már évtizedek óta zajlik hazájában.

Az iskolákban a tudatos agymosás már az első osztályban elkezdődik. Ez leginkább a történelemoktatásban figyelhető meg. A legtöbb államban már nem a nemzet büszke hőseiként mesélnek George Washingtonról vagy T. Rooseveltről, akik nélkül az Egyesült Államok a mai formájában nem is létezne. Ennek egyedüli oka, hogy a liberális gondolkodás szerint a gyerekeket nem lehet felvilágosítani, és megértetni velük, hogy igenis létezett rabszolgatartás vagy erőszakos hadviselés, mert szerintük ez agressziót és rasszizmust szülne bennük. Úgy tartják, célszerűbb egy hamis, kitalált verziót elmesélni, amivel saját képükre formálhatják a befolyásolható gyerekeket.

Napjaink egyik érdekes kérdése, hogy a rasszizmus témája miért éppen most került a reflektorfénybe a nyugati világban. Alex Newman szerint ez is a kommunista taktikának tudható be. Valójában nem a rasszizmus vagy a rendőri túlkapások miatt aggódnak az emberek. Newman a szavait azzal a kommunista szlogennel támasztotta alá, miszerint az ügy sohasem az ügy, az ügy mindig a forradalom (the issue is never the issue, the issue is always the revolution).

A jelenleg zajló forradalom egyedüli célja a keresztény és nemzeti értékek kiölése az emberekből. Itt gondolhatunk a BLM-mozgalmakra, valamint a velük járó szoborrongálásokra, ami a nemzeti hősök emlékét tiporja sárba.

Donald Trump pedig hiába próbál változtatni a narratíván, nagyon nagy ellenszélben kell politizálnia mind a hagyományos, mind az új média különféle platformjain.

Newman továbbá azt is elmondta, hogy a mainstream elit nem fogadja el azt, ha egy iskolában keresztény-nemzeti értékrendet tanítanak. Mivel pedig sok esetben a keresztény vallású iskolák is az államtól kapják a pénzt, az állam beleszólhat, hogy mit tanítsanak.

Ezért is van hatalmas jelentősége a mostani elnökválasztásnak. Ha Joe Biden győz, akkor ő fogja meghatározni az Egyesült Államok központi ideológiáját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Agrárminiszter: történelmi léptékű agrártámogatást biztosít a kormány 2027-ig

Agrárminiszter: történelmi léptékű agrártámogatást biztosít a kormány 2027-ig

A magyar kormány 2010 óta azt vallja, hogy a vidék megerősödése számos előnyt, lehetőséget hordoz; az elmúlt évek gazdasági növekedése pedig lehetővé tette, hogy a kormány 2027-ig 4265 milliárd forintos támogatást, az előző ciklus összegének háromszorosát fordítsa az agrárium támogatására – mondta az agrárminiszter a mandiner.hu-n csütörtökön megjelent interjúban.

A cseh parlament február 14-ig meghosszabbította a szükségállapotot

Csehországban február 14-éig meghosszabbította a szükségállapotot csütörtökön a cseh parlament alsóháza, a képviselőház.

7:59| Biden hiába várta az érdeklődőket beiktatási ceremóniáján; Karácsony nem tudja a választ

7:59| Biden hiába várta az érdeklődőket beiktatási ceremóniáján; Karácsony nem tudja a választ

Gyurcsányt nem bírják, Karácsony csak a fejét fogja, Biden beiktatásának közvetítése pedig annyi dislike-ot kapott, hogy levette a listáról a YouTube – ez történt ma.

Ezek a témák határozzák meg idén az Európai Uniót

Az Alapjogokért Központ sajtótájékoztatót tartott, melyen Kovács Attila, a Központ európai uniós kutatás műhelyének projektvezetője és Kurucz Orsolya az EU kutatási műhely projektvezető-helyettese a 2021-ben az Európai Unió előtt álló kihívásokat értékelte.

Orbán Viktor megkezdte a maratoni EiT tárgyalást

Orbán Viktor megkezdte a maratoni EiT tárgyalást

A tárgyalás előtt a V4-ekkel egyeztetett a miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére