Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a demokraták is kezdenek Biden ellen fordulni

888.hu

2021.09.08. 21:20

A demokraták vezető közvélemény-kutatói és stratégái kezdik felismerni, hogy a Biden-kormányzat szinte minden, a nemzet előtt álló kihíváson elbukik, beleértve Afganisztánt, a bérek növelését, a határbiztonságot és a koronavírust.

 

Paul Maslin demokrata közvélemény-kutató a Politico című lapnak elmondta, hogy Joe Biden elnöksége káosszá vált, kevés, ha egyáltalán van jótékony hatása.

Itt nincsenek jó hírek. Ez mind az ő keze alatt történt„

– mondta Maslin, aki Jimmy Carter és Howard Dean munkásságával foglalkozott. ”Lehet vitatkozni azon, hogy mit tesz vagy nem tesz, de ez szinte lényegtelen. Ha a dolgok kaotikusak és rosszul mennek, az nem segít rajta„ – írta meg a Breitbart.

Egy másik demokrata stratéga szerint Biden a ”normalitáshoz„ való visszatérést hivatott jelenteni. Ehelyett Biden alatt kaotikus a világ. Joe Biden elnök népszerűségi mutatója a kínai koronavírus kezelésével kapcsolatban zuhanórepülésben van – derült ki az ABC News/Washington Post friss felméréséből.

Amikor Bident megválasztották, azt kellett volna mondani, hogy 'Ó, a felnőttek visszatértek a szobába, hogy átvegyék az irányítást'”

– mondta a stratéga. „Kiderült, hogy nem tudunk semmit sem csinálni. Bármelyik demokrata stratéga, aki azt hiszi, hogy ez nem lesz hatással a félidős választásokra vagy arra, hogy Bident újraválasztják, nyilvánvalóan nem tudja, mi a csudáról beszél”. Egy korábbi Biden közvélemény-kutató, Celinda Lake úgy jellemezte az augusztust, mint „az igazán rossz hírek hónapját, és a kiszámíthatatlan hírek hónapját is, és ez nagyon lehangolta a közvéleményt”.

„Minden volt” – magyarázta Lake. „Tüzek, hurrikánok, Haiti, Afganisztán, Covid, a gazdaság, az iskolába való visszatérés. De az a helyzet, hogy a legtöbb esetben az emberek nem Joe Bident hibáztatják ezért, és néhány területen, például Covidban, még mindig úgy gondolják, hogy jó munkát végez”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére