Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Máltai politikus: Köszönjünk Salvininek, hogy fellép az illegális bevándorlás ellen

Bokor Gábor

2019.08.26. 17:18

Justin Schembri máltai politikus háláját fejezte ki Matteo Salvini olasz belügyminiszternek, amiért az keményen lép fel az illegális bevándorlás és az embercsempészek ellen.

Justin Schembri, a szigetország egyik helyi tanácsosa legutóbbi bejegyzésében az egekig dicsérte Matteo Salvinit, ugyanis ő nem engedi, hogy Olaszország is beálljon a bevándorlást támogató országok sorába, és megpróbálja megszüntetni a Földközi-tengeren elharapódzó szervezett bűnözést.

Bárcsak az én országom is az olaszokat követné

mondta Schembri, aki szerint Salvini példamutató magatartást folytat, mikor megígéri, hogy amíg ő a mediterrán ország belügyminisztere, engedély nélkül senki sem fog belépni Olaszországba.

Elismerésre méltó, hogy egy politikus úgy kiálljon amellett, amiben hisz, mint ő

– fogalmazott a közösségi oldalán a máltai politikus, aki szerint korábban Máltán is voltak ilyen nagy vezetők, és minden országot ilyen elkötelezett politikusnak kellene vezetnie.

A Máltai Nemzeti Párt politikusa leszögezte, hogy Salvinire nagyon sokan ráaggatják, hogy rasszista, azonban ez távol áll a valóságtól, mivel az olasz belügyminiszter csak fel akarja számolni a szervezett embercsempészetet, és nem akarja, hogy Olaszország bűnrészessé váljon ebben azzal, hogy engedi a kikötést a migránsokat szállító hajóknak.

Salvini meghallgatta az olasz embereket és az akaratuk szerint hozza a döntéseit

– szögezte le.

„Mindent vagy semmit„ – Salvini tizenkilencre lapot húzott

Ahogy az várható volt, borult a kártyavár Itáliában. Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes úgy érzi, most jött el annak az ideje, hogy felrúgja a tavaly nyáron kínkeservesen létrehozott kormánykoalíciót az Öt Csillag Mozgalommal. A bevándorlásellenes Liga elnöke úgy kalkulál, hogy ha ősszel kiírnak egy parlamenti választást Olaszországban, akkor pártja lehet a befutó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére