Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar Nemzet: a Momentum egyik képviselője is a Soros-karmesternek jelent

888.hu

2020.09.11. 07:30

A Magyar Nemzet hosszas kutatómunka után megtalálta azt a személyt, aki külföldről összehangolja a magyar kormány elleni sajtóoffenzívát: Gerald Knaus a Soros-lobbi kulcsfigurája kiterjedt hálózaton keresztül ad parancsokat a hazai és nyugati balliberális sajtónak. A lap a sorozat mai részében bemutat néhány brüsszeli és magyar politikust, akik kapcsolati hálójának részeit képzik.

Minden bizonnyal neked is feltűnt, hogy a hazai függetlenobjektív sajtó milyen összhangban repül rá szinte egyszerre azonos témákra, majd ugyanazzal a címmel hozzák lényegében ugyanazokat a cikkeket ugyanazzal a megszövegezéssel két-három héten keresztül.

Mintha csak valaki felülről „segítene” nekik narratívát találni hétről hétre, és ellátni őket újabb és újabb témákkal.

Eddig is gyanús volt az ügy hogy a magukat függetlennek hirdető lapok között azért van némi felülről érkező koordináció – amivel egyébként minket szoktak vádolni – de a Magyar Nemzet hosszas kutatómunka után tényleg megtalálta azt az osztrák férfit, aki összehangolja a kormányellenes sajtóoffenzívát.

A Momentum képviselője is a Soros-hálózatnak dolgozik | Magyar Nemzet

Számos liberális média mellett Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke is feltűnő összhangban szólalt meg az European Stability Initiative (ESI) által képviselt kommunikációs stratégiával. Tudomásunk szerint Knaus rendszeresen találkozik uniós biztosokkal is. Egy forrásunk szerint megbeszélést folytatott Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, Johannes Hahn költségvetési, illetve Josep Borrell külügyi biztossal.

A lap a férfit Soros karmesterének nevezte, és egy cikksorozatot indított, hogy a férfit és hálózatát bemutassa, melynek mai részében megnevez konkrét politikusokat is, akik részei ennek. A férfi szervezete egyébként – bár működését nem verik nagy dobra – hivatalosan is működik European Stability Initiative (ESI) néven. Költségvetéséből kiderül, hogy hatalmas összeget kap az Open Societytől lényegében zéró aktivitással.

A lap által megnevezett néhány politikus, akiknek a megszólalásai fura összhangban vannak az ESI vezetőjének narratívájával:

  • Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke,
  • Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnöke,
  • Johannes Hahn költségvetési,
  • illetve Josep Borrell külügyi biztos.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére