Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Maguk a migránsok mutatják meg, mekkora bulika átgázolni a határokon

Bokor Gábor

2017.11.25. 18:48

A "menekültek" teleposztolják a közösségi oldalakat olyan szelfikkel, mikor épp egy jármûvön csempészik át õket.
LONDON, 18:48

A "menekültek" teleposztolják a közösségi oldalakat olyan szelfikkel, mikor épp egy járművön csempészik át őket.

Hiába szigorították a britek a határellenőrzést, hiába rombolták le a franciák a calais-i dzsungelt, még mindig tömegével ostromolják a szigetországot az illegális bevándorlók. Legújabb hóbortjuk, hogy a közösségi oldalakat, a Facebookot, az Instagramot és a Snapchatet árasztják el "menekülős" posztjaikkal.

Az utóbbi időben a bevándorlók kamionok csomagteréből és egyéb helyekről töltenek fel képeket olyan megjegyzésekkel, hogy "csempészés közben" vagy "London felé" és hasonlók.

A közönségdíjas alakítás azé az albán csoporté, akik egy kamion rakterében whiskyvel koccintanak az átjutásuk örömére.

Egyes becslések szerint az albán maffia nyolcezer fontot, azaz több mint hárommillió forintot kér a bevándorlóktól a csempészútért. A legtöbb fiatalkorú migráns a jobb élet reményében próbál meg Nagy-Britanniába átszökni, azonban jó részük csak a táborokig vagy egy nevelőotthonig jut, és drogcsempész lesz.

A brit belügyminisztérium adatai szerint minden nyolcadik kísérő nélküli fiatalkorú bevándorló Albániából származik. A legtöbbjük Franciaországból, Belgiumból vagy Hollandiából próbál meg átjutni a szigetországba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére