Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macron párttársa szerint, aki a hagyományos családmodellben hisz, iszlamista nézeteket vall

Zelenka Dóra

2019.02.23. 17:00

Marléne Schiappa érdekes megállapítása szerint az azonos nemûek házassága ellen tiltakozó Manif Pour Tous szervezet kísértetiesen hasonlít a radikális iszlamistákhoz.

A francia parlament nemi egyenlőségért felelős államtitkára szerint a törvény előtt elismert homoszexuálisok közötti házasság ellen való tiltakozás ideológiája nagyon közel áll ahhoz, amelyet az Iszlám Állam terroristái is vallanak. 

Míg az közelmúltban olyannyira megnőtt az antiszemita támadások száma a bevándorláspárti kormánnyal rendelkező Franciaországban, hogy a zsidók szabályosan menekülnek Párizs külvárosaiból, az államtitkár szerint ennél is nagyobb problémát jelentenek a megnövekedett homofób támadások. Szerinte a "szélsőjobboldali nép" és az iszlamisták ebben a harcban egyesülnek.

Shiappa szerint a La Manif Pour Tous direkt a bevándorlók által lakott területeken „kampányol” a homoszexuálisok házassága ellen, hogy ezzel is „elnyerje a bevándorlók szimpátiáját".

A mozgalom persze nem hagyta szó nélkül az őket ért vádakat, sajtóközleményben reagált a megjegyzésekre, mondván, hogy hivatalos bírósági panaszt nyújtanak be Schiappa ellen.

Ezek a botrányos megjegyzések sértik a francia emberek millióit, akik 2012 óta mobilizálják a családot, ami a szolidaritás és a menedék első helyét jelenti a legsebezhetőbbek számára. Továbbá ezek a megjegyzések sértik az iszlám terrorizmus áldozatait is"

– írták.

A nemi egyenjogúságért felelős államtitkár legutóbb egy francia közéleti talkshow-ban keveredett vitába Jean-Claude Van Damme belga színésszel, akkor is az azonos neműek közötti házasság miatt alakult ki nézeteltérés. A két fél akkor szólalkozott össze, mikor az akciósztár elmondta, ő bizony a tradicionális családmodellben hisz, ugyanis szerinte fontos kérdés, hogyha minden fiú fiúval kezd házasodni, és minden lány lánnyal, akkor hogyan lesznek majd gyerekeink, azonban mindez nem tetszett az államtitkárnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére