Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macron nem tette zsebre, amit egy felháborodott ápolónőtől kapott

888.hu

2020.04.17. 13:50

Csúnyán ki lett osztva a francia elnök.

Emmanuel Macron francia elnök látogatásra érkezett a Bicetre egyetemi kórházba, azonban a látogatása nem várt fordulatot vett.

A párizsi Elysée-palota a Twitter-oldalára töltött fel egy videót, amelyen az látszik, hogy Macron közösen tapsol az intézmény orvosaival és ápolóival, azonban az előzményekről már nincs szó, pedig az az igazi hír.

A Le Parisien című francia lapnak Isabelle Bernard aneszteziológus szakápoló elmondta, hogy a taps egyáltalán nem Macronnak szólt, és elárulta, hogy az egyik kollégája konfrontálódott az elnökkel, és elárulta neki, hogy milyen körülmények között dolgoznak és milyen problémákkal szembesülnek naponta.

Azt is elmondta, hogy régóta interpellálnak hozzá ez ügyben, meg hogy hónapokig sztrájkoltak, de egyszer sem méltatta válaszra őket. Sajnálatos módon sok ezer ember halála kellett ahhoz, hogy az elnököt érdekelni kezdje az egészségügy.

A vitáról egy videó is előkerült, amelyben a nővér elmondta, hogy azért választották ezt a szakmát, mert szeretik az embereket, ez a küldetésük.

Mi, egészségügyi dolgozók szegények vagyunk és lehet, hogy mi is holnap valamelyik ágyon fogunk feküdni

– hangzik el a felvételen.

A La Parisiennek továbbá azt is elmondták a dolgozók, hogy a kórházban rosszak a körülmények, ami nem a járvány miatt van.

Kezdetben még maszkjaink sem voltak, mostanra pedig a védőruhánk is elfogyott. Akárhányszor bemegyünk a kórház covidos részlegébe, ki kell találnunk, mit hogyan csináljunk, hogyan védekezzünk, mert semmi sem volt megszervezve. Szegény munkavállalók vagyunk, és egyre szegényebbek, mióta Macron van

– mondták az újságnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére