Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macron megpróbálja beadni nekünk, hogy ha Magyarországot támadás érné, õk meg tudnának védeni minket

888.hu

2018.11.12. 14:28

Árulásban és történelemhamisításban a románok után közvetlenül a franciák következnek. A gallok mind a mai napig azt képzelik magukról, hogy megnyertek két világháborút, elõtte pedig világbirodalmat építettek. Most Macron egy USA-EU közt eszkalálódó fegyveres konfliktus rémével is ijesztget, miközben szövetségre akar lépni az unió tagállamaival.

A francia elnök az I. világháború végének századik évfordulóján a nacionalizmust ekézte, miközben arra hívta fel Európa vezetőit, hogy hozzanak létre egy közös hadsereget, amely meg tudja védeni őket Amerikától, az oroszoktól és a kínaiaktól. Az ellentmondásoktól hemzsegő beszéd, vagy inkább kiáltvány, kinyilatkoztatás végén Macron közvetetten ugyan, de megfenyegette Magyarországot.

A Politico tudósítása szerint:

a lengyeleknek, a magyaroknak és másoknak is meg kell érteniük, hogy ha esetleg támadás éri hazájukat, akkor csak Európa képes megvédeni őket."

Mivel ezek a szavak egy I. világháborús megemlékezésen hagyták el Macron száját, ezért nem árt felidézni azt a francia történelmi nagyságot, amely alapvetően a szövetségesek elárulásában, hátbatámadásában, más ország zsigeri kirablásában gyökerezik.

A francia nagyság egyenlő az árulással!

A franciák, miután beadták maguknak, hogy megnyerték az első világháborút, egy átfogó szövetségi rendszer létrehozásán fáradoztak, amellyel többek között Magyarországot és Németországot is nyomorgatták. Miután a románokat és a csehszlovákokat ránk uszították, és folyamatosan hergelték őket, ők addig otthon építették a híres, megkerülhetetlen Maginot-vonalat, hiszen legbelül a francia vezetés tudta, hogy ha kenyértörésre kerülne a sor, akkor otthagyná szövetségeseit a szarban. És ez pontosan így is történt! Lengyelországot is odavetették Hitlernek, ahogy a keleti szövetségeseiket is feláldozták.

Mindebből azt a tanulságot érdemes levonni, hogy ha Macron szövetségre akar lépni veled, akkor abból előbb-utóbb árulás lesz!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Nagy öröm, hogy már a románok is tervezik bevezetni a saját gyermekvédelmi törvényüket. Vajon őket is megszólja a Hamilton-Vettel szivárványos duó?

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Ezért érdemes volt hajnalban kelni. Milák Kristóf újra odatette magát Tokióban, bár ezúttal csak ezüstérmet szerzett, miután a 100 méteres pillangó úszásban hajszálnyival, azaz 23 század másodperccel maradt le a szám uralkodójától, a 49.45-tel új világrekordot felállító amerikai Caeleb Dresseltől.

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

Sikertelen volt a BBC lejárató kampánya, ezért ki se adják a teljes interjú felvételét

Pedig mindent bevetettek, hogy nehéz helyzetbe hozzák Szijjártó Pétert, de minden támadás lepergett a magyar külügyminiszterről.

Kezdőrúgás

Kezdőrúgás

Ha nem volna ilyen forróság, a következő történet akkor is megmelengetné az emberek szívét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére