Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lövöldözés és pánik Las Vegasban

Nagy Gábor

2017.10.02. 08:27

Magyar idõ szerint hétfõn kora reggel lövöldözés tört ki Las Vegasban. A támadásban százan megsérültek, legalább 50 fõ meghalt. Egy elkövetõt már hatástalanítottak.
LAS VEGAS, 08:27

Magyar idő szerint hétfőn kora reggel lövöldözés tört ki Las Vegasban. A támadásban százan megsérültek, legalább 50 fő meghalt. Egy elkövetőt már hatástalanítottak. (via)

A támadás a Mandalay Bay kaszinó és szállodában történt, magyar idő szerint reggel hét óra tájban. A lövöldözésben rengetegen megsérültek, legalább ötvenen meghaltak.

A rendőrség lezárta a hotel környékét és a nemzetközi repteret.

Immár hivatalos: egy lövöldözőt hatástalanítottak a rendőrök, állítólag a hotel egyik szobájában "találtak rá" a rendőrök.

Egy szemtanú szerint a szálloda 29. emeletén volt a lövöldözés, a harminckettediken egy lelőtt biztonsági őrt látott. Egy másik szemtanú pedig a Twitteren azt írta, hogy egy countrykoncert nézőire (Route 91 Harvest) lőtt a férfi.

Nagy valószínűséggel az történhetett, hogy a támadó (rendőrségi információk szerint egy merénylő lehetett) a hotel szobáiból nyitottak tüzet a fesztivál résztvevőire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére