Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Londonban az egyik leggyakrabban adott "keresztnév" a Mohamed

Forisek Ádám

2017.09.21. 07:28

Szép lecke multikulturalizmusról, Nagy-Britanniából.
LONDON, 07:28

Szép lecke multikulturalizmusról, Nagy-Britanniából.

A brit statisztikai hivatal, az Office for National Statistics (ONS) friss kimutatása szerint Londonban és a West Midlands régióban (melynek a központja Birmingham) már a Muhammad a legkedveltebb keresztnév, ezt adják a legtöbbször újszülötteknek.

Az arab név 2011 óta vezet a népszerűségi listán:

Noha a hivatal szerint országos szinten a top 10 leggyakrabban adományozott keresztnevek listáján a Muhammad „mindössze” nyolcadik, ugyanakkor érdemes megemlíteni a kimutatásból egy passzust:

A statisztikák a születési anyakönyvi kivonaton található pontos betűzése szerint szerepelnek. A hasonló kiejtésű nevek egybe vétele megváltoztatná a rangsort.”

Tehát, hogy világos legyen: a Mohamed, Mohammed, Mohamad, Mohammad, Muhamed, stb. variációkat a kutatás nem jelöli, egyedül a „Muhammad” verzió szerepel az ONS kimutatásában, s ez a variáció az összes többit nélkülözve Londonban és a már említett West Midlands régióban is vezet. 

A név többi variációját is figyelembe véve azonban Mohamed nevet összesen 7 084-szer adták újszülötteknek – messze lekörözve ezzel az Oliver keresztnevet, amit a statisztika első helyre helyez országos szinten, és amelyet az ONS szerint 6 623-szor adtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére