Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„London egy pöcegödör”

Zelenka Dóra

2019.07.07. 17:56

Így változott át London egy zsúfolt, veszélyes, bevándorlóktól hemzsegő pöcegödörré – egy brit szemével.
Első számú probléma: túlnépesedés. A megoldás? Jöjjön még több bevándorló!

Paul Joseph Watson angol youtuber, rádiós műsorvezető szerint London körülbelül 2 és fél millió embert tudna kényelmesen ellátni. Azonban a város lakossága mára már majdnem eléri a kilencmillió főt. A brit főváros ezzel kiérdemelte Európa második legzsúfoltabb városa címét.

Míg itthon az ellenzék azért hisztizik Budapesten, mert kánikulában picit melegebb van a metrón, mint általában, addig a londoni metróra egy átlag hétköznap alig férnek fel az utasok.

Lehet, hogy a fizetés háromszor annyi, mint itthon, a baj csak az, hogy egy évek óta dolgozó ember sem tud megengedni magának egy kis lakást. A brit fővárosban olyan sok hajléktalan él, hogy a butikok, üzletek párkányaira hegyes kis tüskéket szereltek fel, hogy ne tudjanak odatelepedni.

Az árak olyannyira az egekben vannak, hogy egy Harry Potter-féle lépcső alatti gardróbért havonta akár 500 fontot is simán elkérnek.

Barátságos emberek, vidám hangulat! Ja, bocs, nem ide.

Csak egy apró példa, miként bánnak a várandós nőkkel: Nem az én hibám, hogy terhes vagy. Te választottad! Miért kéne neked átadnom a helyem? – olvasható egy „élménybeszámolóban” a londoni hétköznapokról.

Közbiztonság? Az mi?

Ahogyan arról mi itt a 888-on is többször beszámoltunk, a brit fővárosban rekordot döntenek a késelések, ahogy a gyilkosságok, erőszakos bűncselekmények számai is. Nem meglepő infó az sem, hogy ezeket a bűncselekményeket nagy számban bevándorló hátterű fiatalok követik el.

Ráadásul míg a Black Lives Matter aktivistái a légszennyezés ellen tüntetnek, ezeket a fiatal feketék által elkövetett durva bűncselekményeket a szőnyeg alá söpörnék. Mert szerintük felelősségre vonni, letartóztatni egy bevándorló hátterű fiatalt rasszizmus!

Az egyik legégetőbb probléma Sadiq „minden a legnagyobb rendben van” Khan

Fotó: AFP

A késelések, fegyveres emberölések, rablások és a nemi erőszakok száma megnövekedett. Azonban maga szerint London biztonságosabb lett mióta ön átvette a vezetést?

– tette fel a költői kérdést Khannak egy képviselő a londoni városgyűlésen.

A válasz? Nem meglepő:

Igen, így gondolom

– válaszolta a város muszlim polgármestere.

Khan jelszava: „a sokszínűség a város erőssége”.

Úgy látszik, nem látja a fától az erdőt a polgármester. Nagy port kavart egy BBC-n megjelent interjú, amelyben egy szomáliai édesanya arról beszél: ha a gyerek tagja lesz egy bandának, akkor már szerencsésebb visszamenni oda, ahonnan egykor eljöttek.

Nagyobb biztonságban volt ott Szomáliában, mint itt. Száz százalékkal biztonságosabb, mint London

– mondta a nő.

A britek közben kétségbeesetten nézik, ahogyan London a migránsok és a bűn városává lesz.

Mi is írtunk a Monty Python színészéről, aki szerint London már nem egy angol város. Ezt megerősítve egy ázsiai újságíró készített élménybeszámolót londoni útjáról:

Percek alatt három mecset mellett mentünk el, látszott, hogy van benne élet, tele volt fiatalokkal. Majd elhaladtunk egy templom mellett, ami be volt zárva, romos állapotban volt. Az ablakai tojással voltak megdobálva. Számtalan házat láttunk, ahol lázasan készülődtek Eid al-Adha (az iszlám világ egyik fontos áldozati ünnepe – a szerk.) hétvégére. Lányok hidzsábban ültek az asztalok körül és készítették a hennákat egymásnak. Az étkezdékben a halal szerinti ételeket lehet kapni, a fitnesztermekben külön van férfi, női részleg, a kirakatokban egyszerűen – kirívó ruhákat mellőző – próbababák állnak. Pakisztáni zászlók lógnak magasan, büszkén. Egyetlen brit zászlót sem láttam.”

De még jó, hogy a polgármester valós problémákra hívja fel a figyelmet...

Remek dolog, hogy a város vezetése tudja, mire költse el a pénzt – mondja Watson a videóban. Olyan plakátokra például, ahol felhívják a figyelmet, hogy milyen testhelyzetben ne üljünk a metrón. Ok, köszi.

Ez egy hasznos infó, köszönjük Khan!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére