Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódik a terroristavadászat: Linzben is letartóztattak egy iszlamistát

888.hu

2020.11.03. 14:16

Keresik a cinkosokat.

A Deutsche Welle beszámolója szerint több száz rendőrt vezényeltek ki Bécs utcáira, akik feladta, hogy felkutassák a tegnapi esti terrortámadás lelőtt elkövetőjének tettestársait. Az osztrák hatóságok szerint több cinkos is megszökhetett, többen külföldi menekülhettek.

A hajtóvadászatba a hadsereget is bevonták.

Karl Nehammer, osztrák belügyminiszter reggeli sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az iszlamista elkövetőnek legalább négy támadó is lehetett.

A Kronen Zeitung című lap most arról ír, hogy Linz városában délelőtt 10 óra magasságában a különleges egységek őrizetbe vettek egy férfit, illetve legalább egy nőt a terrortámadással összefüggésben.

A lap információi szerint akárcsak a most őrizetbe vett férfi is egy ismert iszlamista volt. A művelet során senki nem sérült meg, tűzharc sem alakult ki, állítólag az előállított férfit meglepetésként érte a hatóságok akciója.

Vérengzés Bécsben: ezt lehet tudni eddig – videókkal

Válogatás nélkül lőttek a bécsi belváros éttermeiben, kávézóiban üldögélő vendégekre azok az iszlamista terroristák, akik a hétfő este végrehajtott brutális támadás során három embert megöltek. Egyiküket a zsaruk likvidálták, de feltehetően szökésben is van veszélyes fegyveres támadó. A bécsi zsidó közösség egyelőre nem tudja, hogy zsinagógájuk is célpont volt-e, de a kegyhelyet zárva tartják, ahogy Bécsben az iskolákban is szünetet rendeltek el keddre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére