Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtalálhatták a lezuhant utasszállító darabjait

888.hu - MTI

2021.01.09. 15:05

Elvesztették a kapcsolatot szombaton Indonéziában egy belföldi viszonylatban közlekedő utasszállító repülőgéppel, amelynek 62 ember van a fedélzetén – közölte több hivatalos forrás.

A Sriwijawa légitársaság Jakartából a borneói Pontianakba közlekedő, Boeing737-500 típusú gépével szűnt meg a kapcsolat négy perccel a fővárosból való felszállás után – közölte a közlekedési minisztérium a polgári légi irányítás információja alapján. A gép menetideje Pontianakig, amely Nyugat-Kalimantan tartomány fővárosa, mintegy 90 perc.

A gépen 56 utas és hat főnyi személyzet tartózkodott.

A járatokat figyelő Flightradar24 nevű portál szerint a gép egy perc alatt 10 ezer lábnyit süllyedt.

A Sriwijawa légitársaság Jakartából a borneói Pontianakba közlekedő, Boeing 737-500 típusú gépével négy perccel a fővárosból való felszállás után szűnt meg a kapcsolat.

Az internetre közben felkerült egy videó is, amelyen állítólag a gép roncsai láthatóak.

A feltételezett roncsokra halászok hívták fel a figyelmet, és a Basarnas nevű szolgálat emberei siettek a helyszínre, amely Jakartától északra található a Jáva-tengeren. A szolgálat szóvivője hangsúlyozta: nem erősítheti meg, hogy a gép roncsait találták meg.

Budi Karya Sumad, indonéz közlekedési miniszter szerint a repülő a Jakartai-öbölbe zuhant. A helyi hatóságok nagy erővel keresik a roncsokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére