Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Let’s Go Brandon nevű üzlet nyílik Amerikában

888.hu

2021.12.07. 22:00

Let’s Go Brandon elnevezéssel nyílik bolt a Massachusetts állambeli North Attleborough-ban, amely az Egyesült Államokban igen népszerű baseballsapkákat, kalapokat, pólókat, matricákat, feliratos táblákat, bögréket és hasonló fogyasztási cikkeket fog árusítani.

 

A Daily Wire szerint a szomszédos Rhode Island szövetségi tagállam fővárosához, Providence-hoz közeli kisváros vállalkozója annak a rendkívül népszerű amerikai internetes mémvideónak a nevét adta a boltjának, amely még októberben született, az NBC amerikai televíziócsatorna egyik élő sportközvetítése nyomán.

Az NBC riportere éppen Brandon Brown amerikai autóversenyzővel készített interjút az alabamai Talladega versenypályáján, miután Brown élete első NASCAR-győzelmét aratta. A videón a háttérben jól hallható a közönség kiabálása: részben Brandon Brownt éltették, de

nagyobb részük azt kiabálta, hogy „B+, Joe Biden!” (F... Joe Biden!)

Az interjúról készült videó, illetve a kifejezés azóta is rendkívüli népszerűségnek örvend a NASCAR-rajongók és a Joe Biden elnököt kritizáló amerikaiak – köztük republikánus politikusok – körében. A minap Bill Posey floridai republikánus képviselő a kongresszusban hosszas beszédben fejtegette az elnök és a demokrata többségű törvényhozás miatti elégedetlenségét, majd

miután befejezte beszédét, felemelte az öklét, és azt mondta: „Hajrá, Brandon!”

Jeff Duncan dél-karolinai republikánus képviselő a közösségi médiában posztolva arról írt, hogy „az amerikai nép dühös”, mert elege van a jelenlegi kormányzat bevándorláspolitikájából, járványkezeléséből és a magas inflációból. A bejegyzéshez Duncan fotót is mellékelt magáról, maszkot viselt, amelyen a „Hajrá, Brandon!” felirat szerepelt.

Több amerikai boltban egyébként már egy hónapja árulnak „Hajrá, Brandon!” feliratú sapkákat és kendőket.

Ezek az október végén tartott időszakos választásokon fel is tűntek mind a politikai aktivistákon, mind a választókon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére