Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lengyel képviselõ leckéztette meg a BBC kvótalobbistáját

Horváth József György

2017.06.25. 15:28

Rég kapott ekkora pofont a migránssimogatásból és fake news véleménydiktatúrából élõ BBC. A ballib véleményterrorista médium riportere egy lengyel képviselõt kérdezett arról, hogy Lengyelország miért nem tartja be a kvótamegállapodást. Azóta már lehet megbánta.
LONDON, 15:28

Rég kapott ekkora pofont a migránssimogatásból és fake news véleménydiktatúrából élő BBC. A ballib véleményterrorista médium riportere egy lengyel képviselőt kérdezett arról, hogy Lengyelország miért nem tartja be a kvótamegállapodást. Azóta már lehet megbánta.

A BBC rádió munkatársa heves vitába keveredett Dominik Tarczynski lengyel képviselővel, aki nemcsak a lengyel, de a V4-ek, így Magyarország álláspontját is keményen megvédte migráció-és kvótaügyben. Liberális riporter pedig rég volt így becsicskítva.

A BBC kissé sem részrehajló, kvótalobbista riporternője azt gondolta beleszáll a lengyel emberekbe, kritizálva és minősítve őket, amiért nemet mondanak az unió által erőszakosan diktált kvótákra.

Ötperces parázs vitájuk alatt a riporternő többször is félbeszakította a lengyel képviselőt, hogy nyomatékosítsa a brüsszeli bürokratákéhoz hasonló, erőszakos álláspontját, ám a Jog és Igazságosság párt képviselője higgadtan és észérvekkel szerelte le a kötözködő "függetlenobjektív" tudósítót. Miután minden érvét megcáfolták és semlegesítették, a BBC nevű, médiumnak álcázott, véleménydiktatúrát propagáló erőszakszervezet riporternője szó szerint megsemmisült, úgy porig égette magát ostoba, kötözködő kvótalobbijával.

A BBC főállású provokátora egy olyan kérdéssel kezdte az interjút, hogy "Lengyelország miért nem tartja tiszteletben az uniós országok közti megállapodást, hogy migránsokat vegyen át Olaszországtól és Görögországtól?".

Egyből jött is Tarczynski képviselő könnyed válasza, aki azt felelte:

Az emberek, akik ránk szavaztak, nemet mondtak a kvótákra. Az előző kormány kötötte meg ezt a megállapodást, most pedig a lengyelek nemet mondtak rá. Nem akarunk ilyen fajta fenyegetést Lengyelországban. Tiszteletben kell tartani a lengyel emberek akaratát."

Amikor a riporter hitetlenkedve megkérdezte a képviselőt, hogy a migránsok befogadása miért lenne fenyegetés, Tarczynski csak felsorolta azokat a párizsi terroristákat, akik "menekültként" érkeztek a kontinensre Szíriából.

Mindezek után a BBC riportere azon erőlködött, hogy lengyel belpolitikára kenje a felelősséget, és arról faggatta a képviselőt, hogy szerinte mit fog gondolni az európai és nemzetközi közösség Lengyelországról annak fényében, hogy elfogadta a megállapodást aztán most nem tartja be.

Tarczynskinak erre is megvolt a korrekt válasza:

Ez nem a belpolitikáról szól. Ez a lengyel, az európai helyzetről, a világ jelenlegi helyzetéről szól. Hány terrortámadás volt mostanában Londonban? (...) Kampányoltunk, meghallgattuk az embereket, hogy mik az elvárásaik. A válaszuk nagyon egyértelmű volt: nem akarják ezt a fenyegetést a hazájukban tudni. A politikusoknak hallgatniuk kell az emberekre, mi is ezt tesszük."

Tarczynski kikezdte a riporter és az EU által bizonygatott, erőltetett közhelyeket is, miszerint több millió "menekült" érkezett 2015 óta Európába.

Jogász vagyok. Õk nem menekültek, hanem gazdasági bevándorlók"

– mondta a lengyel képviselő.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére