Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lemondott az unió bevándorlásügyi ügynökségének botrányba keveredett vezetõje

Forisek Ádám

2018.06.07. 11:09

Csalással, hatalommal való visszaéléssel vádolták, és valószínûleg az adatvédelmi szabályzatokat is áthágta José Carreira, az ügynökség vezetõje.
BRÜSSZEL, 11:09

Csalással, hatalommal való visszaéléssel vádolták, és valószínűleg az adatvédelmi szabályzatokat is áthágta José Carreira, az ügynökség vezetője.

Korábban már mi is írtunk arról, hogy az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) nagy bajba keveredett. Kiderült ugyanis, hogy fittyet hánynak a szabályokra, és a szervezeten belül annyira eluralkodott a felelőtlenség, hogy a tapasztaltabb emberek inkább menekülnek az EASO-tól.

Aki mégis úgy dönt, hogy marad, és még egy kis tisztesség is szorult belé, az sem számíthat sok jóra: a „renitens” kollégák után nyomoznak, befeketítik, fájlokat hamisítanak meg róla, egyszóval ellehetetlenítik.

Ezek után nem is csoda, hogy José Carreira, az ügynökség vezérigazgatója távozik az EASO éléről. A hivatalos közlemény szerint az igazgatótanács döntött Carreira menesztéséről. Õ sem vetett egyébként jó fényt az ügynökségre, megvádolták ugyanis csalással, ám ezeket mind tagadta.

Mindez pedig csak azért is döbbenetes, mert ennek a szervezetnek 69 millió euró (átszámítva mintegy 22 milliárd forint) volt a költségvetése 2017-ben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére