Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lemigránsozta Jézust, Máriát és Józsefet a lengyel balközép párt

M. Kovács Róbert

2020.12.18. 18:30

A nemzetközi migránsnapot a Szent Család fotójával ábrázolt poszttal köszöntötte a Lengyelországban 10 százalékos támogatottságú Wiesna (Tavasz) párt, mondván: „Ne felejtsd el utálni a migránsokat, amikor egy közel-keleti család történetét ünnepeled, amely külföldön keresett menedéket.” Mondjuk, ha ezt Mohamedről és Allahról írták volna, most vélhetően véres varsói hírekről kellene számot adnunk...

A Szent Család képével emlékezett meg az ENSZ jóvoltából december 18-án ünnepelhető a migránsok világnapjáról (International Migrants Day) a Tavasz nevű, parlamenten kívüli szociáldemokrata-liberális párt – számolt be róla a V4NA hírügynökség. „A migránsok világnapján emlékeztetünk arra, hogy az emberi jogok mindenkire vonatkoznak. Ellenezzük a gyűlöletet, és támogatjuk a nyitott, barátságos és sokszínű társadalom jövőképét. Egy olyan társadalmat, ahol mindenki otthon érezheti magát”, fogalmaztak.

 

Eddig még akár rendben is volna (leszámítva, vajon miért hangsúlyos megint a Nyitott Társadalom?!), csakhogy a megemlékezést karácsonyi köntösbe kívánták csomagolni, így a Szent Családot ábrázoló képpel illusztrálták, mondván:

Ne felejtsd el utálni a migránsokat, amikor egy közel-keleti család történetét ünnepeled, amely külföldön keresett menedéket„.

(Azon most ne is akadjunk fenn, hogy József és családja csak Heródes haláláig maradtak Egyiptomban, utána visszatértek Názáretbe, így a hasonlat csúnyán sántít, ha tekintetbe vesszük az Európába most érkező illegális migránsok ”hazatérési szándékát„.)

Nincs mellébeszélés:

az egykori polgármester, Robert Biedron alapította szocdem-libernyák párt lemigránsozta Jézust.

Ja, meg Máriát és Józsefet.

Ha már blaszfémia, legyen kövér!

Mondjuk így azért eléggé érthető, ha mostanság kissé kivannak a lengyel keresztények. De hát ez, ugye a béke vallása, mit tehetnének a tolerancia vallásukat gyalázó bajnokai ellen?

Érdekes, de az ilyesmit az iszlamisták valahogy másképp intézik...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére