Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leköpte, majd megtámadta a repülőgép személyzetét egy afroamerikai férfi | Videó

Ányos Miklós

2020.03.19. 20:20

A járvány közepén a légiutas-kísérők arcába köpött és verekedni kezdett egy amerikai állampolgár egy több ezer méteres magasságban szálló utasszállító gépen.

Az eset hétvégén történt a Brussel Airlines egyik járatán. Az afroamerikai férfi először az egyik stewardessnek kezdett emelt hangon panaszkodni, hogy az anyósához hozzáér a mellette ülő férfiak könyöke. A személyzet hölgy tagja nem tudta lecsillapítani a férfit, aki először az arcába köpködött, majd rátámadt a nőre. Ezután a többi utaskísérő és az utasok is megpróbálták leállítani, de velük is verekedni kezdett és ismét leköpött több embert, miközben a felesége videózta a garázdálkodását.

Kiverem a sz**t is belőled!

– üvöltötte a megvadult utas.

Az eset már a járványveszély közepén történt, láthatóan a személyzet is kesztyűben van, sőt a támadón is van egy szájmaszk. Légi marsall valószínűleg nem tartózkodott a gépen, ezért csak hosszú idő után sikerült megfékezni a támadót.

A „bátor” fiatalember egyébként a balhé után bemenekült a mosdóba és rögtön magyarázkodásba kezdett, amit szintén videóra vettek.

Tettéért súlyos börtönévekre számíthat, mivel veszélyeztette a repülés biztonságát, fenyegette és megtámadta a személyzetet és a járvány közepén veszélybe sodorta utastársai testi épségét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére