Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lefújta a szélsõbaloldal elleni tüntetését a CDU

Bertha László

2018.05.01. 15:46

A szimpatizánsok biztonsága érdekében törölni kellett a kereszténydemokraták május 1-jére tervezett demonstrációját a szélsõbaloldallal szemben.
BERLIN, 15:46

A szimpatizánsok biztonsága érdekében törölni kellett a kereszténydemokraták május 1-jére tervezett demonstrációját a szélsőbaloldallal szemben.

A CDU berlini képviselője, Kurt Wasner egyetért a döntéssel, miszerint törölték a mai napra tervezett tüntetést, amely a baloldali szélsőségesekkel szemben kívánt erőt demonstrálni.

Kerületi elnökként nem tudtam felelősséget vállalni a tagjainkért”

– jelentette ki a politikus a Junge Freiheitnak.

Május 1-jén különféle tüntetésekre kerül sor a német fővárosban, a rendőrségi jelentések szerint pedig a baloldali radikálisok még a korábbi évekhez viszonyítva nagyobb számban mehetnek ki az utcára. Emiatt a két csoport találkozása komoly konfliktust, akár utcai erőszakot is eredményezhetett volna.

A szélsőbaloldali tüntetők mellett várhatóan Berlin no-go zónáiról ismert városrészében, Neuköllnben a palesztinok egy csoportja is utcára vonul. Utóbbi csoport demonstrációján mintegy 130 fő vett részt a tavalyi évben, melynek keretében antiszemita jelszavakat skandáltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére