Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leállítanák az afgánok deportálását a német szocialisták

Bertha László

2016.11.27. 14:58

Kedden tárgyalják meg Németországban a bevándorláspolitika aktuális kérdéseit, a tanácskozáson a szövetségi, valamint a tartományi kormányok belügyminiszterei vesznek részt. A szocialisták és a Pro Asyl nevezetû migránssimogató szervezet az Afganisztánba történõ deportálások leállítását követelik.
BERLIN, 14:58

Kedden tárgyalják meg Németországban a bevándorláspolitika aktuális kérdéseit, a tanácskozáson a szövetségi, valamint a tartományi kormányok belügyminiszterei vesznek részt. A szocialisták és a Pro Asyl nevezetű migránssimogató szervezet az Afganisztánba történő deportálások leállítását követelik.

A tanácskozás egyik legfontosabb kérdése Afganisztán lesz, melynek állampolgárai esetében már egy jó ideje zajlanak a kitoloncolások. A szigorodó bevándorláspolitikát azonban a szocialista SPD számos politikusa elutasítja.

Stafean Studt (SPD) a Zeit Online-nak adott interjúban fejezte ki aggodalmát az Afganisztánba való deportálások kapcsán, álláspontja szerint több besorolást kellene alkalmazni régiónként az ország esetében, ugyanis az ország egésze nem biztonságos.

A jelenlegi vita szerint romlott a biztonsági helyzet Afganisztánban, amit az is jelez, hogy véres támadás történt pár hete a német főkonzulátus ellen Mazari-Sarifban, mely eddig relatíve nyugodt helynek volt tekinthető.

Az SPD politikusai azonban nemcsak az afgán migránsoknak kegyelmeznének meg, hanem a szíriai bevándorlók családegyesítését is újból megkönnyítenék.

Az eseményekből természetesen a Soros György által támogatott Pro Asyl sem akart kimaradni, így az afganisztáni biztonsági helyzet „drámai romlásáról” számoltak be, követelve a deportálások megszüntetését, valamint a családegyesítések megkönnyítését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére