Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Las Vegas most már a bûn városa is

Nagy Gábor

2017.03.26. 08:15

Az utóbbi idõben megszaporodtak a bûncselekmények a kaszinók fõvárosában. A hétvégén is történt egy lövöldözés a Cosmopolitan szálloda-kaszinó közelében - melyben egy ember meghalt, két sérültet pedig kórházba szállítottak.
LAS VEGAS, 08:15

Az utóbbi időben megszaporodtak a bűncselekmények a kaszinók fővárosában. A hétvégén is történt egy lövöldözés a Cosmopolitan szálloda-kaszinó közelében – melyben egy ember meghalt, két sérültet pedig kórházba szállítottak.

A fegyveres férfi szombaton egy emeletes járműben barikádozta el magát. A rendőrség robotokat, páncélozott járműveket a Cosmopolitan szálloda közelében lévő helyszínre.

A területet egyébként lezárták, a szomszédos kaszinókban tartózkodó turistákat pedig figyelmeztették, hogy ne menjenek ki az épületből. A máskor gyalogosokkal és járművekkel teli terület teljesen elnéptelenedett. Sokan a környező épületek ablakaiból figyelték és hallgatták, ahogy a rendőrség tárgyalásba kezdett az elkövetővel. Kezdetben nem lehetett tudni, hogy vannak-e még utasok a buszban.

A férfit, akinél egy pisztoly volt, többször is megadásra szólították fel, mígnem négy órai huzavona után önként feladta magát.

A rendőrség nem nyitott tüzet, vélhetően ő az egyetlen gyanúsítottja az esetnek.

Az elmúlt napokban ez már a második ilyen incidens Las Vegasban. Korábban a világhíres Bellagio szálloda egyik üzletét próbálták meg fegyveresek kirabolni. Senki sem sebesült meg. A tetteseket azonban őrizetbe vették. A hatóságok kiemelték, hogy nincs összefüggés a két eset között.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére