Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Las Vegas-i mészárlás: készült a merényletre az elkövetõ

Bokor Gábor

2017.10.04. 07:08

Joseph Lombardo, Clark megye seriffje magyar idõ szerint szerda hajnali sajtóértekezletén bejelentette, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint Stephen Paddock merénylõ kamerákat helyezett el a szállodában és tette elõtt nagy összeget utalt át a Fülöp-szigetekre.
LAS VEGAS, 07:08

Joseph Lombardo, Clark megye seriffje magyar idő szerint szerda hajnali sajtóértekezletén bejelentette, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint Stephen Paddock merénylő kamerákat helyezett el a szállodában és tette előtt nagy összeget utalt át a Fülöp-szigetekre.

Paddock a szállodai szobájában és a folyosón is kamerákat helyezett el. Feltételezéseink szerint a 64 éves férfi azt figyelhette, hogy közelít-e valaki a szobájához"

– mondta Lombardo.

Jill Snyder, az Egyesült Államok Alkohol-, Dohány-, Lőfegyver- és Robbanóanyag-ügyi Irodájának (ATF) különleges ügynöke arról is beszámolt, hogy a nyomozók összesen 47 tűzfegyvert találtak három, általuk átfésült helyszínen.

Gondosan kitervelt akcióról volt szó, erre utalnak a szállodában talált lőfegyverek típusai és a rengeteg lőszer is. Nagyon részletesen eltervezte, és biztos vagyok abban is, hogy minden körülménnyel számolt"

– mondta a seriff.

Bár hétfőn még arról szóltak a hírek, hogy a merénylő felesége, Marilou Danley-t tisztázták a rendőrök, addig szerda hajnalban Lombardo bejelentette, hogy a nő ismét a rendőrség érdeklődésének homlokterébe került, mert talán mégis köze lehet a történtekhez.

A nyomozók azt remélik, hogy a 62 éves Marilou Danley, aki együtt élt Paddockkal, segíthet az indítékok feltárásában.

Egyes hírek szerint a nő jelenleg a Fülöp-szigeteken tartózkodik, azonban Robespierre Bolivar, a Fülöp-szigetek külügyminisztériumának szóvivője azt nyilatkozta, hogy információik szerint a nő nincs már az országban. A merénylő felesége Fülöp-szigeteki születésű ausztrál állampolgár, aki házasság révén került az Egyesült Államokba.

A nyomozók kiderítették, hogy Paddock a támadás előtti héten százezer dollárt utalt át a Fülöp-szigetekre, ám azt egyelőre nem tudni, hogy az átutalás pontosan mikor történt és ki volt a címzettje.

Donald Trump amerikai elnök tébolyult embernek nevezte Stephen Paddockot. A kongresszus épületében a politikusok egyperces néma csönddel adóztak az áldozatok emlékének.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére