Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közel ötven migráns próbált meg a La Manche csatornán keresztül Angliába jutni

Horváth Tamás

2019.08.09. 18:58

A parti őrség eszén azonban nem jártak túl.

Több mint negyven, a La Manche csatornán keresztül Angliába igyekvő illegális bevándorlót tartóztatott fel a brit parti őrség pénteken. A migránsok többsége motorcsónakban utazva kísérelte meg a partra szállást, egy duó azonban veszélyesebb utat választott, őket a parti őrök a kajakjukkal együtt mentették ki a vízből, s adták át az illetékes hatóságoknak.

Még kevésbé volt sikeres az a tizenegy bevándorló, akik már a francia partoknál kudarcot vallottak, amikor is felborult az őket szállító csónak.

Az illegális csatornaátlépőket a brit sajtóban megjelent információk szerint reggel 4 és 7 óra között észlelték, a mentésük során (amely az őrizetbe vételük is volt egyben) a parti őrség a hajók mellett egy helikoptert is bevetett.

A pénteki eset nem egyedülálló, a statisztikák szerint tavaly november óta minimum 1026 illegális bevándorló próbált meg vízi úton bejutni az Egyesült Királyság területére. Természetesen a statisztikák csak azokról a migránsokról szólnak, akiket lefülelt a parti őrség, a sikerrel járó betolakodók száma ismeretlen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére