Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Körülbelül négyezer migránst hagyott a híd alatt Biden

888.hu

2021.09.16. 22:00

A CBP egyik forrása új videót bocsátott a Breitbart rendelkezésére, amely az ügynökök és a fogvatartottak egészségtelen körülményeit mutatja be a helyi nemzetközi híd alatti ideiglenes táborban. A táborban szerdán több mint 4000, többnyire haiti migráns tartózkodik. 

 

A médiának nyilatkozni nem jogosult forrás szerint a határőrség nincs megfelelően felszerelve ahhoz, hogy a szokásos eszközökkel kezelje a helyzetet. A videón (ami itt megtekinthető) látható egy emberi ürülékkel teleszórt terület a tábor közelében. A hordozható illemhelyek nem elegendőek a növekvő tömeghez. A táborban fogva tartott migránsok száma kedd óta több mint 1000 fővel nőtt, a forrás szerint a táborban lévő hat hordozható mosdó nem elegendő a több mint 4000 ember számára. A helyszínen lévő víztartály nem elegendő a fürdéshez és a kézmosáshoz.

A forrás szerint ügynököknek kell őrködniük a migránsok felett, és egyre nagyobb az aggodalom az egészségügyi problémák miatt, amelyek az egészségtelen körülmények miatt jelentkezhetnek.

Lewis Owens Valverde megyei bíró szerint Del Rio kis közössége még mindig a COVID-19 problémákkal küzd, és a helyi kórház nincs felkészülve arra, hogy egy esetleges nagyobb fertőző betegség kitörésével foglalkozzon. A rövid videó a nemzetközi híd teljes hosszát mutatja. Owens megyei bíró szerint egy helyi nem kormányzati szervezet (NGO) menedékhelye csak augusztusban 3600, többnyire haiti migráns szabadon bocsátását koordinálta a határőrségtől.

A civil szervezet és a helyi kórház az elengedett migránsok közül néhányat megvizsgált, és többször is felfedezték a HIV-et, a TBC-t és a COVID-19-et, a szövetségi kormány nem végzi el a vizsgálatokat„

– magyarázta Owens.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére