Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koronavírus: visszafertőződött gyógyultak Kínában

888.hu

2020.02.29. 15:50

Néhány kínai tartományban a koronavírussal kezelt és később gyógyultnak nyilvánított betegnél újból pozitívnak bizonyult az ellenőrzés. A koronavírus világszerte eddig mintegy 82 000 embert fertőzött meg és több, mint 2800 életet követelt.

A tartományban gyógyultnak nyilvánított betegek mintegy 14 százaléka a későbbi vizsgálatok során ismét fertőzöttséget mutatott. A másodlagos pozitívumok megkérdőjelezték a kínai diagnosztikai tesztek pontosságát, közli a foxnews.com.

Még nem egyértelmű, hogy az emberek, akiknél második alkalommal tesztelték a pozitív eredményt, fertőzőek-e. A kínai betegeknél kétszer negatív tesztet produkáló vizsgálatot és mellkasi ellenőrzést kell elvégezni, mielőtt a kórházból elengednék őket.

Új hír, hogy egy 40 éves japán nő másodszor is pozitívnak bizonyult a koronavírus szempontjából. Először január végén mutatta ki nála fertőzést, de a gyógyulttá nyilvánítás után elhagyhatta a kórházat. Most torokfájás és mellkasi fájdalmak miatt vették vissza. A második pozitív teszttel kapcsolatban ez az első eset Japánban, amely arra késztette a Katsunobu Kato egészségügyi minisztert, hogy tájékoztassa Japán központi kormányát. Szükségesnek ítélték, hogy a korábban gyógyulttá nyilvánított betegek állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjék.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére