Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komoly rasszista vádak érik Cseh Katka kedvenc abortuszpárti szervezetét

Zelenka Dóra

2019.09.23. 18:00

A Planned Parenthood sokak szerint a rasszista népirtás egyik fő támogatója.

Knoxville katolikus püspöke szerint a píszí világában elítélünk mindent, ami a feketék megkülönböztetésével kapcsolatos, azonban mégis támogatunk egy szélsőségesen abortuszpárti szervezetet, ami amúgy nem kicsit rasszista.

 

A Planned Parenthoodot főként a demokraták támogatják, miközben a szervezetet azért hozták létre, hogy a színes bőrűek és a szegények születését meggátolják

– írja tweetjében a püspök.

Stika püspök azt is elmondta: felháborítónak tartja, hogy Hillary Clinton elfogadta a Margaret Sanger-díjat, ugyanis Amerika első születésszabályozó szervezetének alapítója nyíltan rasszista volt.

Fotó: AFP

Margaret Sanger amerikai abortuszaktivista, író, ápolónő volt, köztudott támogatója a fajnemesítés elvének. 1916-ban alapította meg az első abortuszklinikáját az USA-ban, majd 1921-ben létrehozta az Amerikai Születésszabályozó Szövetséget, amely később megkapta a Planned Parenthood nevet.

Ez a gonosz szervezet odaítél egy, a rasszista alapítójáról elnevezett díjat Hillary Clintonnak, az pedig büszkén át is veszi azt

– tette hozzá a püspök egy másik posztjában.

A Planned Parenthood (PP) rasszista múltja egyébként közismert, 2018 márciusában a Floridai Egyetemen még egy rendezvényt is tartottak, amelyen megvitatták a szervezet rasszista múltját, továbbá Margaret Sanger egykori „fajnemesítési” céljait.

Az abortuszpárti szervezet kritizálói ráadásul már arra is felhívták a figyelmet, hogy a szervezet feltűnően a kisebbségi közösségeket célozta meg üzeneteivel, kampányaival.

A Planned Parenthood rasszista praktikái még mindig élnek, ugyanis továbbra is főleg a kisebbségi – fekete, spanyol – közösségeket célozza, méghozzá úgy, hogy klinikáikat is az általuk lakta környékeken helyezik el. Kiderült az is, hogy a feketék az ország összes abortuszának a 38 százalékát teszik ki, miközben az amerikai népesség csupán 13 százaléka színes bőrű.

A Planned Parenthood a rasszista népirtás támogatója.

Clenard Childress, a kaliforniai baptista egyház lelkésze kijelentette: egy afroamerikainak a méhben a legveszélyesebb. A lelkész kiemelte: Amerikában az abortusz egy „rasszista népirtás”, hozzátéve, hogy 1973 óta, mikor a Legfelsőbb Bíróság legalizálta az abortuszt, 13 millió afroamerikai csecsemő esett a művi terhességmegszakítás áldozatául.

Kissé érdekes tehát, hogy míg a liberálisok – Cseh Katkával és Hillary Clintonnal karöltve – mindenért rasszizmust kiáltanak és egyenlő jogokat meg bánásmódot követelnek a világban, addig a nyíltan rasszista Plannet Parenthoodtól boldogan veszik át a kitüntetéseket, sőt még gyűjtést is szerveznek nekik. Képmutatás a javából!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kaktusz: Orbán-korszak és háború

Kaktusz: Orbán-korszak és háború

A XXI. Század Intézet Kaktusz című műsorában idén utoljára beszélgetett egymással G. Fodor Gábor politikai filozófus és Gerő András történész professzor. A vendégek az évzáró adás során értékelték az elmúlt év legfontosabb eseményeit belpolitikai és külpolitikai téren egyaránt, valamint ezek következményeit is. Előbbi kapcsán megállapították, hogy a Fidesz–KDNP sorozatban negyedik kétharmados győzelme következtében már okkal beszélhetünk Orbán-korszakról, amire a külföldről finanszírozott, és ezáltal morális deficittel küzdő ellenzék nem jelent kihívást, csupán a külső tényezők képesek erre. A külpolitikai folyamatok kapcsán pedig úgy vélekedtek, hogy az orosz–ukrán háborúban egy fenntarthatatlan helyzetbe kormányozta magát Brüsszel, ami egész Európára negatív hatással van.

A Nyugat kezd kifogyni a tüzérségi lőszerekből

„A nyugati országokban jelentős tüzérségi lőszerhiány keletkezett az ukrajnai orosz hadművelet következtében” – figyelmeztetett a cseh CSG hadiipari vállalat vezetője hétfői nyilatkozatában.

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Németországban pedig újabb migrációs válság elé nézhet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére