Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Klímahelyzet – Pirulni kényszerült a hercegnő Biden hangos és illatos megjegyzése miatt

888.hu

2021.11.08. 20:30

Joe Biden elkötelezett híve az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentésének, ám nemes szándékainak látványosan ellentmondott a glasgow-i klímacsúcsot követő fogadáson. Azaz szavak helyett egy életerős szellentéssel jelezte, tisztában van a probléma súlyával. A Daily Mail szerint a téma ilyetén módon történő zajos felvetése látványosan pironkodásra késztette az amerikai elnök mellett álló Camilla cornwalli hercegnőt.

Az angol napilap szerint Camillát annyira megdöbbentette a klímahelyzet nyers amerikai valósága, hogy a füle tövéig elvörösödött. Mellesleg a fogadás előtt nem sokkal Biden a skóciai COP26 klímakonferencia megnyitóján elszunyókált egy kicsit. Mondjuk ez a washingtoni és a glasgow-i időzóna néhány órás eltérésével is magyarázható, ám a (bél)gázok hangos kiáramlását nem lehet erre fogni.

A Daily Mail forrása szerint Biden udvariasan beszélgetett a Kelvingrove Művészeti Galériában tartott fogadáson Camilla hercegnővel, aki döbbenten hallotta a furcsa, ám félreérthetetlen zajt.
„-
Olyan hosszú és hangos volt, hogy lehetetlen volt figyelmen kívül hagyni. Nem csoda, hogy Camilla másról sem tudott beszélni az est folyamán” - idézte a Daily Mail az informátort.
Állítólag nem először törte meg a csendet ilyen módon Biden. Tavaly májusban a republikánusok, köztük Donald Trump Jr., közzétett egy videoklipet Bidenről, amelyben az elnök alfele felől gyanús hang jött ki, miközben élőben közvetítették Tom Wolf pennsylvaniai kormányzóval folytatott eszmecserét. A videóról – amely #Fartgate (finggate) címszó alatt rövid ideig felkapott volt a Twitteren – azonban kiderült, hogy nem volt valódi.
A
hangos skóciai esetet a Fehér Ház nem akarta kommentálni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére