Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiürítettek egy Tennessee állambeli középiskolát egy fegyveres személy miatt

888.hu, MTI

2021.08.10. 21:00

A Nemzeti Gárda helyi fegyverraktárába evakuálták a diákokat és a tanárokat az egyik Tennessee állambeli középiskolából egy fegyveres személy miatt – jelentette kedden az amerikai sajtó.

 

A Hawkins megyei seriff hivatalának illetékesei elmondták, hogy a Kingsporttól nyugatra található középiskolát reggel 8 óra körül lezárták, miután a rendőrség bejelentést kapott az intézmény területén lőfegyvert viselő személyről.

Vészhelyzet alakult ki a középiskolában. Jelenleg leginkább a diákjaink és a személyzet biztonsága miatt aggódunk. Kérjük, maradjanak távol a helyszíntől, hogy a bűnüldöző szervek és a mentők hozzáférhessenek a területhez!”

– áll a Hawkins megyei iskola közleményében.

Később a megyei seriff hivatala közleményében bejelentette, hogy gyanúsítottat nem találtak a helyszínen, és lövöldözéssel kapcsolatos sérültekről sem kaptak jelentést. „A hivatal munkatársai a bejelentést követően azonnal reagáltak, és megkezdték a gyanúsított keresését. A nyomozás továbbra is folyamatban van” – tették hozzá.

Az egyik helyi televíziótársaság arról számolt be: a Hawkins megyei mentőszolgálat tisztviselői megerősítették, hogy több mentőautó volt az iskolában, ahonnan több beteget is elszállítottak. Részleteket azonban nem közöltek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére