Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kitiltják az agresszív árusokat Róma utcáiról

Bokor Gábor

2018.06.28. 09:38

Nem lesz több hamis Gucci az olasz fõváros utcáin.
RÓMA, 9:38

Nem lesz több hamis Gucci az olasz főváros utcáin.

Aki volt olyan szerencsés, hogy járt már Olaszország bármely nagyvárosában, az biztos észrevette, hogy gyakorlatilag ellepték az utcákat – a nagyrészt fekete-afrikai – árusok, akik fehér lepedőkön árulják a hamis luxustermékeket.

Az árusok a Guess, a Louis Vuitton, a Gucci és más egyéb luxusmárkák hamisítványaival a turisták által leginkább látogatott kerületekben telepedtek le, hogy ott verjék át a vásárlókat. 

Érdemes megnézni az alábbi felvételt: ahogy megérkeznek a rendőrök, az árusok össze is "pakolnak" és a kamu árucikkekkel a batyujukban elrohannak a helyszínről.

Ennek hamarosan vége, ugyanis az új, bevándorlást elutasító jobboldali kormány megelégelte az áldatlan állapotokat. A tervezet szerint betiltják az illegális termékek eladását, valamint az utcákon és sokkal keményebben lépnek majd fel a döntően afrikai és ázsiai bevándorlókkal szemben. 

Az új törvények szerint azok a turisták is kemény büntetésre számíthatnak, akik a hamis termékekből vásárolnak. A feketepiac nagyjából 11 milliárd eurós kiesést jelent az olasz államkasszának. 

Az olasz közvéleményt felháborította egy nemrég történt eset, mikor egy szenegáli bevándorló – aki szintén az utcán árulta a portékáját – megtámadott két rendőrt, amiért azok intézkedni mertek vele szemben. A bevándorlónál 160 darab nem eredeti táska volt. Az olasz utcákat az árusokon kívül az utóbbi időben ellepték a prostituáltak és a dílerek is ellepték, akiknek a nagy része Nigériából származik. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére