Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiterjesztették a védőoltást újabb foglalkozásokra Moszkvában

888 - MTI

2020.12.14. 11:29

Hétfőtől az okmányirodák, a kulturális intézmények és a kiskereskedelmi alkalmazottak is feliratkozhatnak a koronavírus elleni védőoltásra Moszkvában.
Korábban a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók és a szociális munkások számára nyitották meg a lehetőséget.

Egy hét alatt több mint hatezer ember kapta meg a védőoltást, és további mintegy húszezren jelentkeztek.
Agaszi Tavadjan, a moszkvai Gazdasági Kutatóintézet statisztikusa és modellezési szakértője az orosz állami médiaportál, a vesti.ru szerint kijelentette, hogy

egyetlen oroszországi régióban sem magas a reprodukciós ráta, és a területi egységek zömében, köztük Moszkvában a járvány nagy valószínűséggel elérte a tetőzést.

A szakértő szerint az újévhez közeledve mindenhol javulni fog a helyzet, beleértve Szentpétervárt is. A tendencia várhatóan márciusig el fog tartani.

A hétfőn közzétett hivatalos adatok szerint Oroszországban az igazolt új koronavírusos fertőzöttek száma az elmúlt napon 27 328-cal 2 681 256-ra emelkedett. Az új esetek 18,9 százaléka tünetmentes.
Az aktív fertőzöttek száma 509 068, a halálos áldozatoké 450-nel 47 391-re, a felépülteké pedig 18 562-vel 2 124 797-re emelkedett.

Az országban a járvány kezdete óta több mint 83,1 millió, az elmúlt napon pedig mintegy 463 ezer laboratóriumi tesztet végeztek el. Koronavírus-fertőzés gyanújával mintegy 568 749 embert tartanak orvosi megfigyelés alatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére